Παρασκευή 13 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2

Καιρός

Στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Από το απόγευμα και από τα δυτικά αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο αρχικά δυτικοί, νοτιοδυτικοί μέτριοι, που αργότερα θα γίνουν βόρειοι, μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο νότιοι, έως πολύ ισχυροί και πιθανόν τοπικά θυελλώδεις με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-15, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10-17, στο Αιγαίο από 13-19 και στη Θεσσαλονίκη από 9-15 βαθμούς.

Για την Αττική προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτίωσης.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέχρι ισχυροί αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-17 βαθμούς.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ