Πέμπτη 25 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24

Καιρός

ΣΗΜΕΡΑ: Στη Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του βορείου Αιγαίου, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης και τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα υπόλοιπα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Ανεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα βορειοανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, αλλά θα κυμανθεί και πάλι σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τις νυχτερινές και πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

ΑΥΡΙΟ: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και χιόνια στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια θαλάσσια και παράκτια τμήματα. Ανεμοι: στα δυτικά και νότια νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια. Παγετός τις νυχτερινές και πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: Στα βορειοανατολικά νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων. Στην υπόλοιπη χώρα βροχές και χιόνια στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο, ενώ καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στις κεντρικές και νότιες θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Ανεμοι: στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός τις νυχτερινές και πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ