Πέμπτη 13 Απρίλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«SPARKNET AE»: Το κλείσιμο της εταιρίας παροχής υπηρεσιών ίντερνετ SPARKNET AE μέχρι το Πάσχα ανακοίνωσε στους εργαζόμενους η διοίκηση της επιχείρησης. Παράλληλα μεταβίβασε το πελατολόγιό της στην εταιρία του κλάδου TELLAS AE. Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι της SPARKNET παραμένουν απλήρωτοι από το Γενάρη, ενώ δεν έχουν αποζημιωθεί για την άδεια του 2005, που κι αυτή δεν τους χορηγήθηκε εμπρόθεσμα.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Η πλειοψηφία της ηγεσίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία προκήρυξε για σήμερα τρίωρη στάση εργασίας (12 το μεσημέρι - 3 μ.μ.) με θεσμικά και οικονομικά αιτήματα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό» αποφάσισε για σήμερα επιπλέον και τετράωρη στάση εργασίας (8 π.μ. - 12 το μεσημέρι). Επίσης το ΔΣ του Συλλόγου των Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ αποφάσισε τετράωρη στάση εργασίας (9 π.μ. - 1 μ.μ.) στη διάρκεια της οποίας θα γίνει συνέλευση.

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ: Απεργούν σήμερα οι συμβασιούχοι στο Δημόσιο και στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου διεκδικώντας το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλιά.

ΔΕΗ: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο Παρασκευή οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ διεκδικώντας την υπογραφή ικανοποιητικής κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ