Κυριακή 27 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Κύπελλο «Μιτρόπα» πραγματοποιήθηκε στη Σαρδηνία (Ολμπια) με τη συμμετοχή ομάδων που εκπροσωπούσαν κράτη όπως η Κροατία που πήρε την 1η θέση και φυσικά το βαρύτιμο Κύπελλο με 21,5 βαθμούς, η Ουγγαρία 2η με 20 β. και η Τσεχία 3η επίσης με 20 β. Στο αντίστοιχο των Γυναικών, το Κύπελλο κατέκτησε η Ιταλία με 14,5 β., 2η η Γερμανία με 13 β. και 3η η Ουγγαρία με 9,5 βαθμούς.

Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ «Ο παράδεισος του παιδιού» διοργανώνει κι αυτό το καλοκαίρι - παράλληλα με το όλο κατασκηνωτικό πρόγραμμα - (παράβολο συμμετοχής 100 ευρώ για το πρώτο παιδί, 50 ευρώ για το δεύτερο και σε περίπτωση 3ου παιδιού η συμμετοχή είναι δωρεάν) και σκακιστικό πρόγραμμα για αρχάριους και προχωρημένους σκακιστές ηλικίας 6 έως 14 χρόνων.

Προπονητές είναι ο Νίκος Ζαχαρίου και Σπύρος Γιαννακόπουλος, οι οποίοι θα συνεργαστούν με παράγοντες του Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού για τη διεξαγωγή του επίσημου ανοιχτού κατασκηνωτικού τουρνουά διάρκειας 7 γύρων.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση της κατασκήνωσης Αφίδνες Αττικής ΤΚ 190 14, τηλ. 22950-23001.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣκαι Γκραντ-Μάστερς, Χριστόδουλος Μπανίκας, Γιάννης Παπαϊωάννου και Στράτος Γρίβας, λίγο πριν τη συμμετοχή τους στο Διασυλλογικό της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, συμμετείχαν στο αντίστοιχο διασυλλογικό πρωτάθλημα της ...Τουρκίας ενισχύοντας τις εκεί ομάδες. Γεγονός βέβαια που γίνεται και στην Ελλάδα με τη συμμετοχή ξένων σκακιστών στις ομάδες μας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ