Κυριακή 20 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ πραγματοποίησαν η Σκ. Ακαδ. Χαλκίδας «Παλαμήδης ο Ευβοεύς», η ΤΕ ΣΣΑΣ και η ΕΕ Σκακιστών. Στο διάστημα 21 Ιούνη έως 6 Ιούλη, διεξήχθησαν, στο ξενοδοχείο «Παλίρροια», αγώνες για το Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς Ανδρών - Γυναικών 2008 και το αντίστοιχο Πρωτάθλημα Νέων κάτω των 14 χρόνων.

Στο Ατομικό Ανδρών, πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Ε. Ρουμπής του ΝΟ Καρύστου με 4,5 β. σε 6 αγώνες. Τους ίδιους βαθμούς είχε και ο 2ος νικητής Thomaq Polena του ΝΟ Καρύστου, ενώ 3ος ήταν ο Χατζηγιάνης Σ. του ΣΟ Ιτέας με 4 βαθμούς. Ακολούθησαν οι Κουλαξουζίδης Γ. 4 β., Ευθυμιάδης Η. και ο Γιάννης Παπαδημητρίου του ΣΟ Νέας Φιλαδελφείας από 3,5 βαθμούς.

Στο Ατομικό Γυναικών, πρωταθλήτρια για το 2008 αναδείχτηκε η Μαρία Κουραμπά της ΣΑ Χαλκίδας με 2η την Χριστίνα Δούκα της Ευβοϊκής Ενωσης Σκακιστών και 3η την Βασιλική Ισμίρογλου της ΣΑ Χαλκίδας.

Στο Ανοικτό Νέων κάτω των 14 χρόνων πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Ηλίας - Αλέξανδρος Ρούντος του ΣΟ Κηφισιάς με 4,5 β., 2ος ο Νίκος Τομαράς 3,5 β. και 3ος ο Κ. Κουρουμπάς 3 β. Τέλος, για όσους θέλουν να παίξουν σκάκι με τους πρωταθλητές Ελλάδες Αννα - Μαρία Μπότσαρη και Στράτο Γρίβα (θα δώσουν αγώνες «Σιμουλτανέ» στην παραλία της Χαλκίδας στις 26 Ιούλη), μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον κ. Τσούνη Γ., τηλ. 6932-274.274.

ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ τουρνουά του ΣΟ Παγκρατίου και ΣΜΑΟ Καισαριανής, αναδείχτηκαν νικητές σε ισοβαθμία οι Κωστούρος, Δεληθανάσης και Τεπελένης με 5,5 β. Ακολούθησαν οι Τασσόπουλος, Βελντέν, Κοκόλιας, Σπυρόπουλος από 5 β., Δρακόπουλος, Χατζηγεωργίου από 4,5 β., Ιλαντζής και Γαλανός από 4 βαθμούς κ.ά.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ