Σάββατο 22 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 23 Φλεβάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31

ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο σε όλη τη χώρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αρχικά στα βορειοανατολικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη ανατολική χώρα, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια - παραθαλάσσια μέρη. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα θα σταματήσουν στα βόρεια από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στο Αιγαίο βαθμιαία 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος εκτός από τα ανατολικά και τα νότια μέρη της χώρας, όπου θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στην Κρήτη και τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός τη Δευτέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ