Τετάρτη 15 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Λεπτομέρειες... «Βάσει του συντάγματος, ένας πρώην ηγέτης χωρίς δικαστικές αποφάσεις εναντίον του δικαιούται αυτήν την επισημότητα (σ.σ. να γίνει η ταφή του με κρατικές τιμές) (...) Ολλανδός γιατρός προσπαθεί να επιρρίψει τις ευθύνες θανάτου του στον ίδιο, επισημαίνοντας ότι έπαιρνε φάρμακα που δεν του είχαν χορηγηθεί από τους γιατρούς» (από το ρεπορτάζ για τον Μιλόσεβιτς στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Νομίζαμε πως απεργούν για αυξήσεις στους μισθούς «Αύριο παραλύει η χώρα εξαιτίας της 24ωρης απεργίας (...) τα συνδικάτα καλούν την κυβέρνηση να προστατεύσει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις» (η Κατερίνα Κοκκαλιάρη στο «ΕΘΝΟΣ»)

αλλά, απλά, θα υποδεχτούν τον Παπανδρέου «Αυτή δε θα είναι διαδήλωση, αλλά η ταινία "1900" του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι. Αναφέρομαι στη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ την Τετάρτη. Την οργάνωσή της έχει αναλάβει ο επίσημος σκηνοθέτης του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μπιρσίμ, ώστε τα πλήθη να κατανεμηθούν με κινηματογραφικό τρόπο» (το σχόλιο στα «ΝΕΑ»).

Πάρε να 'χεις και κουτόχορτο «Δεν μπορούν να του πάρουν το Ευαγγέλιο που σφίγγει στα χέρια του. Φαίνονται ακόμη οι φλέβες, οι μύες και οι τένοντες. "Είναι ίδιος όπως τον είχα δει πριν πεθάνει" λέει η ανιψιά του που είδε το σκήνωμα το περασμένο Σάββατο» (στην πρώτη σελίδα της «PRESS time»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ