Τετάρτη 14 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Ας πρόσεχαν... «Τα μέτωπα του "ναι" και του "όχι" σχηματοποιούνται και αντιπαρατίθενται:

Το ΑΚΕΛ, ο ΔΗΣΥ, οι Ενωμένοι Δημοκράτες, ο Γλαύκος Κληρίδης, ο Γιώργος Βασιλείου, ο Αλέκος Μαρκίδης, ο Ταλάτ, ο Ακιντζί στο πρώτο. Κι ακόμη το ΠΑΣΟΚ, ο Κων. Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κώστας Σημίτης, ο Λεωνίδας Κύρκος, κατά πάσαν βεβαιότητα και ο ΣΥΝ.

Ο Τάσος Παπαδόπουλος, το ΔΗΚΟ, οι Νέοι Ορίζοντες, το ΑΔΗΚ, οι Οικολόγοι, ο Βάσος Λυσαρίδης, ο Ραούφ Ντενκτάς, η πλειοψηφία των Κυπρίων Ιεραρχών, πιθανότατα και η ΕΔΕΚ στο δεύτερο. Κι ακόμη το ΚΚΕ της κ. Αλέκας Παπαρήγα» (Το ρεπορτάζ του Β. Πάϊκου στην κυριακάτικη «ΑΥΓΗ»).

Βιάστηκαν... «Για το ΑΚΕΛ δεν υπάρχει πια άλλος δρόμος. Μετά τη χθεσινή θετική, όπως όλα δείχνουν, υπέρ του ΝΑΙ απόφαση της ΚΕ πρέπει να λειτουργήσει πλήρως τον κομματικό του μηχανισμό και να βάλει τα στελέχη του και τη βάση του... να μιλήσει με όλο τον κυπριακό λαό.... Η στάση του ΑΚΕΛ θεωρείται ότι είναι μοχλός στην ανατροπή του μέχρι τώρα υψηλού ποσοστού υπέρ του ΟΧΙ» (Το κύριο άρθρο στην «ΕΠΟΧΗ» με υπογραφή του Μάκη Μπαλαούρα).

Η προσγείωση «Ούτε το ΑΚΕΛ το άντεξε το ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν. Και το γύρισε στο ΟΧΙ κι αυτό. Κι έμεινε μόνος του ο Γιωργάκης να εκτελεί πρόθυμα τις εντολές του Μπους και του Πάουελ!» (ο Δημήτρης Ρίζος στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ»)



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ