Τρίτη 29 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΚΗΔΕΙΑ

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό και θείο

ΜΕΝΕΛΑΟ ΓΑΪΤΑΝΑΡΟ

ΕΤΩΝ 54

Ιατρό

Θανόντα κηδεύομε σήμερα Τρίτη 29/12/2009 και ώρα 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου (έναντι Β' Κοιμητηρίου Αθηνών).

Η σύζυγός του: Ελευθερία. Οι κόρες του: Ζωή, Αφροδίτη. Τα αδέλφια του: Κυριάκος και Μαρία Γαϊτανάρου, Στέλιος και Μαρία Γαϊτανάρου, Παναγιώτης και Ανυ Γαϊτανάρου, Ουρανία χήρα Αναστ. Γαϊτανάρου, Κώστας και Βάσω Αγγελίδη. Τα ανίψια του. Οι λοιποί συγγενείς.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Σύλλογο Γονιών-Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ». Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: 192/480000-10.

ΠΕΝΘΟΣ

Την Κυριακή 27-12-2009 έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος αγωνιστής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, σε ηλικία 83 ετών.

Τον αποχαιρέτησαν χτες Δευτέρα 28-12-2009 στο νεκροταφείο Ζωγράφου η σύζυγος Μαίρη, τα παιδιά του Σοφία, Γιάννα και Γιάννης. Τα εγγόνια: Χάρης, Μαίρη, Νικόλας και Αφροδίτη, συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους με οποιονδήποτε τρόπο συμπαραστάθηκαν στο πένθος για την απώλεια της αγαπημένης μας

ΕΛΕΝΗΣ Α. ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

την οποία κηδέψαμε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009 στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών.

Τα παιδιά της: Μαρίνα και Χάρης. Τα εγγόνια της: Αντώνης, Νικόλας. Τα αδέλφια της: Λίτσα και Γιάννης Παπαδημητρίου. Τα ανίψια της.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Την Κυριακή 27-12-2009 στον ιερό ναό του Κοιμητηρίου Καλλιθέας τελέσαμε το σαρανταήμερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

Η σύζυγος, τα αδέλφια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς επίσης τα εξαδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς.

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΥΤΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΛΥΤΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΦΩΤΟ

Ο ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ, μέλος του ΚΚΕ και εξόριστος της Μακρονήσου, από τη Σαρακήνα Καλαμπάκας, έφυγε από τη ζωή την 1η Δεκέμβρη 2009.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του, καθώς και σύντροφοι από το χωριό του προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 155 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Σαρακήνας Καλαμπάκας.

***

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΟΥ, προσφέρουμε 400 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Χαλκηδόνας - Κιλικιανών Κοκκινιάς.

Εδουάρδος Γεωργίου

Μάρη Λαυρεντιάδου

***

Στη μνήμη της μητέρας μου ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ, που πέθανε στις 2 Δεκέμβρη του 2009, προσφέρω 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ ΜΜΕ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Παναγής Φιλιππάτος

  • Η ΚΟΒ ΜΜΕ της ΚΟΘ του ΚΚΕ, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στον σύντροφο Παναγή Φιλιππάτο για τον αδόκητο χαμό της μητέρας του.

Στη μνήμη της, σύντροφοί του προσφέρουμε 170 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ ΜΜΕ.

***

φωτό

Στη μνήμη της λατρευτής μας γιαγιάς ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗ, που τόσο μας αγάπησε και την αγαπήσαμε, που μας ανάθρεψε και με την ίδια της τη ζωή μας δίδαξε αρχές, ήθος και αγάπη για τον άνθρωπο, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ.

Τα εγγόνια σου

Λευτέρης και Γιώργος

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
***

φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΓΙΩΡΓΗ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΟΧΥΛΑ, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 300 ευρώ

Τα παιδιά και τα εγγόνια

***

Φωτό

Στη μνήμη της μεγάλης παιδαγωγού, συγγραφέα και αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΕΛΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ και της ΕΛΙΣΑΒΕΤ (Λίζας) ΨΩΜΙΑΔΟΥ, το αστέρι της ζωής μου, προσφέρω 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω της ΚΟ Πετραλώνων.

Σταύρος Ψωμιάδης

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, από το Θρυλόριο Κομοτηνής, για τα 7 χρόνια από το θάνατό του, προσφέρω 100 ευρώ στην ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ για την Οικονομική εξόρμηση.

Η σύζυγος Βάσω Μιχαηλίδου

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 70 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Πόπη Τσουκαλά

***

φωτό

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αρτέμιδος.

Ο σύντροφος Δημήτρης Παναγόπουλος

***

φωτό

Στις 17/12/2009 έφυγε από τη ζωή η ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ, μάνα του συντρόφου Νίκου Μανουσάκη.

Στη μνήμη της τα παιδιά και τα εγγόνια της, συγγενείς και σύντροφοι προσφέρουν, αντί για στεφάνι, 650 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου.

ΛΥΤΡΑΣ ΝΤΙΝΟΣ
ΛΥΤΡΑΣ ΝΤΙΝΟΣ
***

Φωτό 2

Στη μνήμη του αδελφού μου ΜΑΡΚΟΥ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗ, του πατέρα μου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗ και της σ. ΚΑΙΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ, που υπήρξαν υποδείγματα ήθους και στάσης ζωής, σε συνδυασμό με την ανυποχώρητη αγωνιστική πίστη στη σοσιαλιστική ιδεολογία, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος και την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

Τάκης Δουληγέρης

***

φωτό

Πριν 30 μέρες έφυγε από τη ζωή η συναγ. ΚΑΙΤΗ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ, ένας Ανθρωπος με Α κεφαλαίο. Ηταν μια σεμνή και πιστή αγωνίστρια του μαζικού κινήματος και μαχητής της σοσιαλιστικής προοπτικής του τόπου. Από τα πρώτα μέλη του συλλόγου Γυναικών Δάφνης, μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Δάφνης και υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δάφνης». Για τον ακέραιο χαρακτήρα της εκτιμήθηκε από φίλους, συντρόφους και συναγωνιστές της.

Στη μνήμη της οι σύντροφοι από τη «Δημοκρατική Συμπαράταξη Δάφνης» προσφέρουν, αντί στεφάνου, 100 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ και για την ανέγερση του Μνημείου στη Φλώρινα.

***

φωτό

Στη μνήμη των αγαπημένων:

ΛΕΩΝΙΔΑ Ηλία ΛΥΤΡΑ, γιο του Ηλία Λύτρα, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και Προέδρου της ΠΕΑΕΑ Σερνικακίου Φωκίδας, που έφυγε από τη ζωή πριν 2 χρόνια στις 18/12/2007.

ΓΙΑΝΝΗ Ηλία ΛΥΤΡΑ, γιο του Ηλία Λύτρα, μαχητή του ΔΣΕ και υπεύθυνο της ομάδας ασφάλειας του Μεράρχου ΔΙΑΜΑΝΤΗ (περιστεράκι) που, ύστερα από βασανιστήρια, ταλαιπωρίες, κακουχίες κλπ., έφυγε από τη ζωή στις 18/7/2009.

ΗΛΙΑ Λεωνίδα ΛΥΤΡΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ από το Σερνικάκι Φωκίδας. Τραυματίστηκε στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις το 1948 και μετά από βασανιστήρια τον αποτελείωσαν.

καπετάν - Διαμαντής
καπετάν - Διαμαντής
ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ηλία ΛΥΤΡΑ, με το ψευδώνυμο «Κολοκοτρώνης», γιο του Ηλία Λύτρα. Ανταρτοεπονίτη στην κατοχή και μαχητή του ΔΣΕ. Σκοτώθηκε τον Ιούνη του 1949.

ΝΤΙΝΟΥ Ελευθερίου ΛΥΤΡΑ, ανιψιό του Ηλία Λύτρα. Ανταρτοεπονίτη του ΕΛΑΝ στην κατοχή. Μαχητή του ΔΣΕ. Σκοτώθηκε τον Ιούλη του 1949.

ΗΛΙΑ Ευσταθίου ΛΥΤΡΑ, από το Σερνικάκι Φωκίδας, Επονίτη στην κατοχή. Δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 1944 από Γερμανοράλληδες.

ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (καπετάν - Διαμαντή στον ΕΛΑΣ και υποστράτηγο της 2ας Μεραρχίας του ΔΣΕ), που αγωνίστηκε μαζί με τους προαναφερθέντες συναγωνιστές, έπαψε να υπάρχει, όταν το φασιστικό βόλι, εκεί στα Μάρμαρα Φθιώτιδας, τον χτύπησε θανάσιμα στις 21 Ιούνη 1949.

Στη μνήμη τους προσφέρω σαν ελάχιστο φόρο τιμής 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Μεταξουργείου του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση.

Βαγγελιώ Ηλία Λύτρα (Βέρα)

Σερνικάκι Φωκίδας

***

Συμπληρώνονται 31 χρόνια από το θάνατο του συζύγου μου ΦΩΤΗ ΣΕΡΕΤΗ, από το Αγρίνιο. Στη μνήμη των γονιών μου ΣΤΑΘΗ και ΑΡΕΤΗΣ, από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου, της αδερφής μου ΟΛΓΑΣ και του γιου της ΧΡΗΣΤΟΥ και του ανιψιού μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΕΤΙΝΑ προσφέρω στο ΚΚΕ, για την οικονομική του εξόρμηση, 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Μαρουσιού.

Ανδρομάχη Σερέτη

***

φωτό

Ο σ. Λευτέρης Αναστασάκος προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Γυθείου, 100 ευρώ στη μνήμη της αγωνίστριας ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ (ΠΟΠΗΣ) ΚΑΡΓΑΚΟΥ, του πατέρα της και του αδελφού του πατέρα της - εκτελεσμένους από τους κατακτητές στον Πασαβά Γυθείου - και του αδελφού της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΓΑΚΟΥ, καταδικασμένου σε θάνατο από το στρατοδικείο (θανατοδικείο) Τρίπολης, που εκτελέστηκε.

***

φωτό

Αισθάνομαι την ανάγκη να τιμήσω τη μνήμη της νεαρής συντρόφισσας ΔΩΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Οταν το 1989 την... τύλιξε ο τυφώνας της περεστρόικα πριν προλάβει να κάνει τα πρώτα της βήματα, στάθηκε όρθια, αλύγιστη και απροσκύνητη. Κόντρα στον άνεμο, περπάτησε σταθερά στις γραμμές του ΚΚΕ και της Εθνικής Αντίστασης. Με τα πούλμαν της Αντίστασης βρέθηκε σε όλες τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του λαϊκού κινήματος, του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και με το κουπόνι του ΚΚΕ και το περιοδικό της ΕΑ στο χέρι. Το 2009 ήρθε η μαύρη καταιγίδα που ακούει στο όνομα καρκίνος. Το πρώτο χτύπημα ήταν στο στήθος. Κλωνίστηκε αλλά δεν έπεσε, είπε: Εγώ θα παλέψω με ανοιχτές πληγές στης γης το μαρμαρένιο αλώνι και θα νικήσω. Ηρθε όμως και δεύτερο χτύπημα, έχασε τη φωνή της, έχασε τις δυνάμεις της και γκρεμίστηκε... Η ψυχή της λεύτερη, φτερουγίζει στον ορίζοντα, μας ξυπνάει στον ορίζοντα και κουρνιάζει στα γραφεία του ΚΚΕ.

ΛΥΤΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΛΥΤΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
Τιμώντας τη μνήμη της το παράρτημα Κολωνού της ΠΕΑΕΑ προσφέρει 200 ευρώ για την ανέγερση του μνημείου του Δημοκρατικού Στρατού στη Φλώρινα.

Ο πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

Γιώργος Καραντούνιας

***

φωτό (3)

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ γεννήθηκε το 1929 στο Ασημοχώρι Καρδίτσας. Στην Κατοχή ήταν μέλος της ΕΠΟΝ και τον Ιούλη του 1947 εντάχθηκε στο ΔΣΕ, στο Τάγμα Αγραφιώτη (Ανω Κτημένη). Πήρε μέρος σε διάφορες επιχειρήσεις, στη Νεβρόπολη, στη Σπινάσα, Παλαιοκαΐτσα, Καρδίτσα, Σοφάδες, Αλμυρό και Καρπενήσι. Τον Ιούνη του '48 συνόδεψε, ως μέλος ομάδας ασφάλειας, τους Καραγιώργη - Ζαχαριάδη στην πορεία τους προς το Γενικό Αρχηγείο, από Δοκίμι - Ανθοχώρι - Βοβούσα - Σαμαρίνα - Φούρκα - Ζέρμα. Συνελήφθη την 1η Ιούλη 49 στην Απιδιά Καρδίτσας και δικάστηκε σε 13 χρόνια φυλακή. Εμεινε κρατούμενος στις φυλακές Ζακύνθου, Ακροναυπλίας, Πύργου και Κορίνθου, από όπου και αποφυλακίστηκε στις 18 Ιούνη 1952. «Εφυγε» από κοντά μας στις 23 Μάρτη 2004 .

Η ΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ - ΠΑΧΟΥΝΤΗ γεννήθηκε το 1929 στην Ομβριακή Δομοκού και έζησε τα παιδικά της χρόνια στην Παναγιά Δομοκού. Ηταν μέλος της ΕΠΟΝ και, το φθινόπωρο του 1947, εντάχθηκε στο ΔΣΕ, στο Αρχηγείο Αγράφων. Μέχρι τις 25 Μάρτη 1948 ήταν στη Σχολή Αξιωματικών του ΔΣΕ. Κατόπιν εντάχθηκε στο τάγμα του Αγραφιώτη και έλαβε μέρος στις επιχειρήσεις της περιοχής Αγράφων. Το Μάη του 1948 εκπαιδεύτηκε στο κρυπτογραφικό τμήμα του ΔΣΕ και έλαβε μέρος σε επιχειρήσεις στο Σμόλικα, στην Καλαμπάκα, στην Ελασσόνα, στη Φαρκαδώνα και στην Αγιά. Το Δεκέμβρη του 1948 εντάχθηκε στο ιππικό του Γαζή και πήρε μέρος στις μάχες Καρδίτσας και Σοφάδων. Στις 20 Γενάρη 1949 πήρε μέρος στη μάχη του Καρπενησίου. Τον Ιούλη του 1949 συλλαμβάνεται στον Θαυμακό Φθιώτιδας και, από τις 2/2/1950 μέχρι 20/10/1956, παρέμεινε κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές Αβέρωφ. Από το 1963 έζησε στο Ασημοχώρι Καρδίτσας. «Εφυγε» από κοντά μας το 2000.

ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Στις 23 Σεπτέμβρη 2006 έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ. Γεννήθηκε το 1926. Ο πατέρας του Δημήτριος Χατζηγεωργιάδης, μέλος του ΚΚΕ από το 1930, στην Κατοχή πρωτοστάτησε στη συγκρότηση οργανώσεων του ΕΑΜ στην περιοχή της Εδεσσας. Ο Κυριάκος με τον αδελφό του Λάζαρο ήταν ΕΠΟΝίτες. Πήραν μέρος σε διάφορες αποστολές και κρατούσαν τη σύνδεση με το Αρχηγείο Βερμίου και Πάικου του ΕΛΑΣ. Το Μάη του 1944 Γερμανοί εκτέλεσαν τον αδελφό του Λάζαρο 17 χρόνων. Τον Ιούνη του 1944 καταδικάζεται ο πατέρας του σε 8 χρόνια φυλακή και εκτοπίζεται στα Γιούρα.

Ο Κυριάκος Χατζηγεωργιάδης καταφεύγει στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει στους λαϊκούς και κοινωνικούς αγώνες, πρωτοστατεί στην ίδρυση οργανώσεων της ΕΔΑ στους Αμπελόκηπους, όπου ζούσε. Μετά τη μεταπολίτευση, ως μέλος του ΚΚΕ, αναπτύσσει σημαντική δράση, για την οποία τιμήθηκε σε ειδικές εκδηλώσεις.

Στην μνήμη των ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ - ΠΑΧΟΥΝΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, όπως και στη μνήμη των ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, από το Ασημοχώρι Καρδίτσας, αξιωματικού του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε το 1949 στη μάχη στο Ντομπρούζι, του ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΧΟΥΝΤΗ, από την Παναγιά Δομοκού, αξιωματικού του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε στο Καρπενήσι το 1949, και του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, από το Ασημοχώρι Καρδίτσας, αγωνιστή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, προσφέρουμε 150 ευρώ για το μνημείο στη Φλώρινα.

Καραγκούνης Β. Κώστας, Χατζηγεωργιάδου Κ. Δήμητρα


ΛΙΖΑ ΨΩΜΙΑΔΟΥ και ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΛΙΖΑ ΨΩΜΙΑΔΟΥ και ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ

 ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΥΤΡΑΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΥΤΡΑΣ

ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΙΘΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΤΡΑΣ

ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΔΩΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ (Ποπη) ΚΑΡΓΑΚΟΥ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ (Ποπη) ΚΑΡΓΑΚΟΥ

ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ
ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

ΚΑΙΤΗ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ
ΚΑΙΤΗ ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ


Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ