Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 11 Απρίλη 2000 - αριθ. φύλλου: 7644

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΚΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ στη δράση

Τις πρώτες εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα συζήτησε η ΚΕ του ΚΚΕ σε χτεσινή συνεδρίασή της. Οι εκτιμήσεις αυτές θα τεθούν για συζήτηση στα καθοδηγητικά όργανα και τις ΚΟΒ του Κόμματος, ώστε να συγκεντρωθούν όλες οι γνώμες και παρατηρήσεις. Το ίδιο θα γίνει, επίσης, και στις οργανώσεις της ΚΝΕ, αλλά και στις δυνάμεις και τους κοινωνικοπολιτικούς παράγοντες, με τους οποίους το ΚΚΕ έδωσε από κοινού τη μάχη των εκλογών, όπως και στους οπαδούς και φίλους του Κόμματος. Η ΚΕ του ΚΚΕ, μετά τον κύκλο των συζητήσεων αυτών, θα διαμορφώσει τις τελικές εκτιμήσεις και συμπεράσματα.

Ο «Ρ» δημοσιεύει σήμερα ολόκληρη την ανακοίνωση της ΚΕ, με τις πρώτες εκτιμήσεις για την εκλογική μάχη και το αποτέλεσμά της.



Εντεκα οι βουλευτές του ΚΚΕ

Διατηρεί το ΚΚΕ την κοινοβουλευτική του δύναμη και εκλέγει την Αλέκα Παπαρήγα και τους Ορ. Κολοζώφ και Αντ. Σκυλλάκο στη Β` Αθηνών, την Λ. Κανέλλη στην Α` Αθηνών, τους Γ. Χουρμουζιάδη και Αγγ. Τζέκη στις Α` και Β` Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, τον Σπ. Στριφτάρη στην Αιτωλοακαρνανία, τον Γ. Πατάκη στη Λάρισα, τον Π. Κοσιώνη στην Αχαΐα, τον Ν. Γκατζή στη Μαγνησία και τον Στ. Σκοπελίτη στη Λέσβο.


Βασίλης Λιόγκαρης


ΣΕΛ.  7
ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ
Πανηγυρίζουν και απαιτούν

Τη μεγάλη του ικανοποίηση, για τα εκλογικά αποτελέσματα και την ενίσχυση του δικομματισμού, εκφράζει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών και... θυμίζει στη νέα κυβέρνηση, ότι πρέπει τώρα να προχωρήσει στις «μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, που έχουν καθυστερήσει»


ΣΕΛ.  10

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ