Σελ. /28
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2006 - αριθ. φύλλου: 9591

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΧΗΣ για την Υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά

Γιάννης Μανουσογιαννάκης,υποψήφιος νομάρχης Πειραιά
Γιάννης Μανουσογιαννάκης,υποψήφιος νομάρχης Πειραιά
Στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο συνεργασίας και αντεπίθεσης, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση, την Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών, άλλες οικολογικές, ριζοσπαστικές δυνάμεις, συμμετέχουν άνθρωποι του μόχθου, του συνδικαλιστικού κινήματος, προσωπικότητες των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά
Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά
Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος νομάρχης Αθήνας
Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος νομάρχης Αθήνας

Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας

Ο ΣΕΒ έχει ήδη εισβάλει στην εκπαίδευση, για να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά των εργαζομένων με τις αρχές και τις αξίες της εκμετάλλευσης, του ανταγωνισμού και της αγοράς.

Με δελτίο Τύπου πανηγυρίζει ότι, ήδη, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ίδρυσε, «μύησε» 500 νέους απόφοιτους των ΤΕΕ στις αξίες της επιχειρηματικότητας! Οτι στελέχη βιομηχανιών, τραπεζών κλπ. έκαναν μάθημα στα παιδιά μας για πόσο ωραίο και χρήσιμο είναι να τους εκμεταλλεύονται, να είναι «εμπόρευμα» στην αγορά εργασίας, χωρίς στοιχειώδη δικαιώματα, χωρίς μόρφωση, σταθερό ωράριο και ελεύθερο χρόνο, αξιοπρεπή μισθό, Κοινωνική Ασφάλιση κλπ. Οτι αξίζει να σακατευτούν, ακόμα και να σκοτωθούν, στους άθλιους, ανθυγιεινούς και επικίνδυνους εργασιακούς χώρους, προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη του κεφαλαίου, γιατί είναι προς όφελος όλης της κοινωνίας!..

Δηλώνουν, μάλιστα, πως ο επόμενος στόχος τους είναι τα δημοτικά σχολεία! Τα τρυφερά βλαστάρια των εργαζομένων.

Αυτό το αίσχος, αυτή η πρόκληση δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Οι εργαζόμενοι έχουν καθήκον να υπερασπιστούν το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους.



Motion Team

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ
Εργα υποδομής για το λαό

Την πρόταση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» για έργα υποδομής στο Νομό Θεσσαλονίκης, που θα εξυπηρετούν τα λαϊκά συμφέροντα και όχι το μεγάλο κεφάλαιο, κατέθεσε χτες ο υποψήφιος νομάρχης Γιάννης Ζιώγας, σε συνάντηση που είχε με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος - Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.


ΣΕΛ.  11
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
Τώρα με τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια

Η δουλιά είναι δικαίωμα, δε σας το χαρίζει κανένας, είπε η Ελ. Παντελάκη, υποψήφια δήμαρχος με το συνδυασμό «Πειραιάς Αναγέννηση», στους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του Δήμου Πειραιά, τονίζοντας ότι τα όσα βιώνουν αποτελούν κριτήριο ψήφου για να κάνουν τη μετατόπιση, να ενισχύσουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, που αντιστέκονται στην αντιλαϊκή πολιτική.


ΣΕΛ.  9

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ