Σελ. /40
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 10 Ιούνη 2004 - αριθ. φύλλου: 8898

ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ... καλύτερα

Κάλεσμα στους εργαζόμενους, τους αριστερούς και τις ριζοσπαστικές δυνάμεις της κοινωνίας, να συναντηθούν με τους κομμουνιστές σε κοινό μέτωπο πάλης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, απηύθυνε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από το βήμα της εντυπωσιακής σε όγκο και ζωντάνια κεντρικής συγκέντρωσης του Κόμματος στην Αθήνα.

Σας καλούμε να πείτε ένα δυνατό ΟΧΙ στον ευρωμονόδρομο της πλουτοκρατίας, τόνισε στην ομιλία του ο Θανάσης Παφίλης, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου. Υπάρχει κι άλλος δρόμος για τους λαούς της Ευρώπης, για τον ελληνικό λαό. Μην κλείνετε την πόρτα, για να μην φυλακιστούν τα όνειρά σας. Ψηφίστε το ΚΚΕ! Τη δύναμη την έχει ο λαός!

Το διεθνιστικό μήνυμα των κομμάτων τους, επίσης, μετέφεραν η Μανουέλα Μπερναντίνο, υπεύθυνη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πορτογαλικού Κομμουνιστικού Κόμματος και ο Αριστοφάνης Γεωργίου, πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Ελέγχου του ΑΚΕΛ.


ΣΕΛ.  9   -   13

Ετοιμάζονται να στείλουν Ελληνες στρατιώτες στο Ιράκ!

Η ελληνική εμπλοκή στην κατοχή του Ιράκ έχει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ήδη δρομολογηθεί, όπως προκύπτει από χτεσινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Σπ. Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος άφησε ορθάνοιχτο ένα τέτοιο ενδεχόμενο αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες


ΣΕΛ.  16



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ