Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 9 Φλεβάρη 2003 - αριθ. φύλλου: 8495

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Το Αντιιμπεριαλιστικό Αντιμονοπωλιακό Δημοκρατικό Μέτωπο πρόταση συμμαχίας του ΚΚΕ

ΣΕΛ.  15  -  18

STOP ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ το Σάββατο 15 Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι

Πορεία στη Βουλή και στην αμερικάνικη πρεσβεία

Eurokinissi

  • Εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις της χώρας όλη τη βδομάδα, με κορύφωση το Σάββατο. Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 15 Φλεβάρη στις 12 μ., στην πλατεία Αριστοτέλους και πορεία στο αμερικανικό προξενείο.
  • Δυναμώνει το αντιπολεμικό κίνημα σε όλες τις χώρες του κόσμου. Χιλιάδες οι διαδηλώσεις, εκατομμύρια λαού στους δρόμους όλη τη βδομάδα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.
  • Σε 55 ανέρχεται ο αριθμός των Κομμουνιστικών, Εργατικών και Αριστερών Κομμάτων από όλες τις ηπείρους, που έχουν υπογράψει το κείμενο - διακήρυξη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.
  • Μιλούν σήμερα στο «Ρ», προσωπικότητες της κοινωνικοπολιτικής ζωής του τόπου, για τον πόλεμο και απευθύνουν κάλεσμα παλλαϊκής συμμετοχής στα Προπύλαια και στην πορεία, το ερχόμενο Σάββατο.

ΣΕΛ.  3  -  12

Η καταστροφή του Διαστημικού Λεωφορείου «Κολούμπια» δεν είναι απλώς μια τραγωδία με θύματα εφτά ανθρώπους που έκαναν στόχο ζωής τους να υπηρετήσουν την επιστήμη στο περιβάλλον του Διαστήματος, αλλά υπονομεύει συνολικά την εξερεύνηση του από την ανθρωπότητα.


Προσφορά για την Oικονομική Eξόρμηση
  • Ο Π.Π.Σ. ολοκλήρωσε την προσφορά του των 10.000 ευρώ για την Oικονομική Eξόρμηση του Κόμματος


ΤΡΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • Συνέντευξη στο «Ρ» του Κ. Παπαδόπουλου, υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μιλά για τις επικείμενες εκλογές στην Κύπρο, τους άλλους υποψηφίους, Κληρίδη και Μαρκίδη, τις πολιτικές τους στο Κυπριακό και την εσωτερική κατάσταση της Κύπρου.
  • Συνέντευξη του ΓΓ του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας, Κεμάλ Οκουγιάν, στην οποία μιλά για τις εξελίξεις στη γείτονα χώρα, για την πολιτική Ερντογάν, για τον επικείμενο πόλεμο στο Ιράκ και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.
  • Συνέντευξη του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ) Ηρακλή Τσαβδαρίδη, για τις εξελίξεις στο παγκόσμιο κίνημα της νεολαίας.

ΣΕΛ.  14,   28  -  29,   30  -  31

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ