Σελ. /40
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 22 Γενάρη 2003 - αριθ. φύλλου: 8479

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
ΟΧΙ στις ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΕΣ

Οι ηγέτες της ΕΕ θα συνεδριάζουν στην Ακροναυπλία, όπου δεινοπάθησαν χιλιάδες αγωνιστές και κομμουνιστές

  • Εκατοντάδες πούλμαν, ΙΧ, χιλιάδες και χιλιάδες διαδηλωτές διαφορετικών ιδεολογικών και πολιτικών προσανατολισμών, ετοιμάζονται να βρεθούν στους δρόμους του αγώνα, για να βροντοφωνάξουν ΟΧΙ στα νέα δεσμά, που ετοιμάζουν οι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής πλουτοκρατίας.
  • Εντείνονται οι προετοιμασίες των μαζικών λαϊκών οργανώσεων, της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, άλλων φορέων, για την αγωνιστική τους κάθοδο την Παρασκευή στο Ναύπλιο, όπου θα συνεδριάζουν οι ηγέτες της ΕΕ.
  • Σήμερα, στις 6 το απόγευμα, το ΠΑΜΕ καλεί σε συνάντηση όλες τις κινήσεις, που οργανώνουν διαδηλώσεις στο Ναύπλιο, για τον καλύτερο συντονισμό των εκδηλώσεων.
  • Εξάλλου, αύριο Πέμπτη, το ΠΑΜΕ οργανώνει στην Αθήνα τη δική του διεθνή εργατική αντι-σύνοδο, με τη συμμετοχή κορυφαίων συνδικαλιστών, εκπροσώπων κινημάτων και συνδικαλιστικών οργανώσεων από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική και την Ασία.

ΣΕΛ.  10   -   13

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
«Ταφόπλακα» στην Πρόνοια

Τη βαριά «ταφόπλακα» στην Πρόνοια, όπως λειτούργησε στη μεταπολεμική περίοδο, έθεσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με την υπερψήφιση με συνοπτικές διαδικασίες του νομοσχεδίου για τη διάλυση της Πρόνοιας και την παράδοσή της στην επιχειρηματική δραστηριότητα.

Φωνή αντίστασης στην αντικοινωνική επιλογή αποτέλεσαν η τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Π. Κοσιώνη, η διαμαρτυρία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων έξω απ' τη Βουλή και η απεργία των εργαζομένων στο ΠΙΚΠΑ, που αντιμετωπίστηκαν προκλητικά απ' τον υφυπουργό Πρόνοιας, ο οποίος χαρακτήρισε «μπούρδες» το αίτημά τους να γνωρίζουν τις αποφάσεις για την τύχη της Πρόνοιας!


ΣΕΛ.  17

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο φίλος Α.Ν., ο οποίος έχει παλαιούς οικογενειακούς δεσμούς με το Κόμμα, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 5.000 ευρώ.



ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ
Αύριο οι κινητοποιήσεις

Αύριο πραγματοποιούνται τα παλλαϊκά συλλαλητήρια κατά της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης στις κεντρικές πλατείες της Καρδίτσας και των Τρικάλων. Συμμετέχουν αγρότες, εργάτες, επαγγελματοβιοτένχες κι έμποροι


ΣΕΛ.  25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ
Στην τελική ευθεία με στόχο την υπερκάλυψη

Στο 75,39% έχει φτάσει το ποσοστό κάλυψης του πανελλαδικού πλάνου της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ και οι κομμουνιστές εντείνουν τους ρυθμούς τους, για την επιτυχή ολοκλήρωσή της


ΣΕΛ.  3
«ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ» ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Οδηγεί σε Βουλή «εχόντων και κατεχόντων»

Δε βρέθηκε, χτες, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, ούτε ένας βουλευτής από όλα τα κόμματα να υπερασπίσει το νομοσχέδιο για το ασυμβίβαστο της ιδιότητας του βουλευτή με την άσκηση οποιασδήποτε επαγγελματικής δραστηριότητας


ΣΕΛ.  9

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ