Σελ. /24
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 21 Ιούνη 2013 - αριθ. φύλλου: 11579

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την καπιταλιστική εκμετάλλευση

ΣΕΛ.  3

ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΡΟΤΑ διαφωνούν στο πλασάρισμα

Οι χτεσινοβραδινές εξελίξεις μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης και τα μεταξύ τους παζάρια αφορούν το μεταξύ τους ρόλο στην αστική διακυβέρνηση και την αναζήτηση των πιο αποτελεσματικών μέσων για την επιβολή των νέων αντιλαϊκών μέτρων. Η διαμάχη γύρω από την ΕΡΤ, ανεξάρτητα από τις ιδιαίτερες επιλογές τους, δεν μπορεί να κρύψει τη στοχοπροσήλωσή τους στις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις. Ο λαός να μην εγκλωβιστεί στη λογική και τα παζάρια των κομμάτων της συγκυβέρνησης για το πώς θα τον χρεοκοπήσουν, ούτε στους δήθεν «σωτήρες» σαν τον ΣΥΡΙΖΑ με τη «δημοκρατική διαχείριση». Να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, γυρίζοντας την πλάτη στα κόμματα της αστικής διαχείρισης, να δυναμώσει τον αγώνα του, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ για την ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας.


ΣΕΛ.  7

«ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ»
Κινητοποίηση ενάντια στις απολύσεις και το κλείσιμο

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών έκαναν χτες το πρωί το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας «Ο Προμηθέας» και σωματεία εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ). Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης για δραματική συρρίκνωση, ακόμα και κλείσιμο των ΕΑΣ.


ΣΕΛ.  10

ΚΚΕ
Καμιά συναίνεση

Οταν ο λαός ακούει τον πρωθυπουργό να μιλά για την ανάγκη κοινωνικής συναίνεσης, προκειμένου να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις, έχει πλέον την πείρα να καταλάβει ότι έρχεται νέος γύρος άγριων αντιλαϊκών μέτρων και αυτό που του ζητούν είναι να βάλει πλάτη. Καμιά συναίνεση, καμιά υποταγή. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας, για έξοδο από την κρίση προς όφελος του λαού.



ΚΕΘΕΑ
Επιτελεί σπουδαίο έργο για όλη την κοινωνία

ΣΕΛ.  13
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
«Φρέναρε» διαδικασία κατάσχεσης

ΣΕΛ.  24
Εκρηκτική η κατάσταση στο «Αττικόν»

ΣΕΛ.  11
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Οχι στην εμπορευματοποίηση του Πάρκου «Αντ. Τρίτσης»

ΣΕΛ.  14
ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ
Απέρριψαν ξανά την τροπολογία του ΚΚΕ

ΣΕΛ.  6
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΡΤ-3
Ευχαριστήριο μήνυμα στο ΚΚΕ

ΣΕΛ.  6
ΚΝΕ
Σε ρυθμούς φεστιβαλικών εκδηλώσεων

ΣΕΛ.  12
ΠΑΜΕ
Ανακοίνωση για την Παγκόσμια Μέρα του Πρόσφυγα

Τις αιτίες της προσφυγιάς και την ανάγκη η πάλη της εργατικής τάξης να στραφεί ενάντια σε αυτές, ενάντια στα μονοπώλια και το εκμεταλλευτικό σύστημα, αναδεικνύει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του για την Παγκόσμια Μέρα του Πρόσφυγα.


ΣΕΛ.  14
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Κόντρα στους χρυσαυγίτες

ΣΕΛ.  15

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ