Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη 2008 - αριθ. φύλλου: 10179

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ»
Εκτακτη συνέντευξη Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου, σήμερα Πέμπτη και ώρα 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ του ΚΚΕ (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους), για την απόφαση κυβέρνησης και ΕΕ να ιδιωτικοποιήσουν την «Ολυμπιακή».


ΣΕΛ.  10  -  11

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΚΕ - ΚΝΕ στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια
  • Από σήμερα Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή, στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια, χτυπά η καρδιά της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας στο Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ, αφιερωμένο στην 90χρονη ηρωική πορεία του ΚΚΕ και στην 40χρονη ανυπότακτη δράση της ΚΝΕ.
  • Την Κυριακή, σε συγκέντρωση στην κεντρική εξέδρα, θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και θα γίνει χαιρετισμός από τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Γιάννη Πρωτούλη. Θα μιλήσει, επίσης, ο Χουάν Κάρλος Μαρσάν, εκπρόσωπος του ΚΚ Κούβας.
  • Αντιπροσωπείες από 60 Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα και Οργανώσεις Κομμουνιστικής Νεολαίας από 35 χώρες τιμούν με την παρουσία τους το φετινό φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ. Το Σάββατο είναι μέρα αφιερωμένη στην αλληλεγγύη στη σοσιαλιστική Κούβα.

ΣΕΛ.  6   -   9

Δυναμώστε την αλληλεγγύη στην Κούβα

Πολύμορφες εκδηλώσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς την Κούβα και τον κουβανικό λαό διοργανώνονται αυτές τις μέρες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ και της συμμετοχής κουβανικής αντιπροσωπείας στη χώρα μας, για την απελευθέρωση των πέντε Κουβανών, την άρση του εμπάργκο στην Κούβα, την οικονομική ενίσχυση μετά τις καταστροφές από τους κυκλώνες.


ΣΕΛ.  6


ΚΚΕ
Ενοχη η σιωπή ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΜΜΕ για την Πάρνηθα

ΣΕΛ.  6
ΜΟΝΗ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ
Ιερό εμφιαλωτήρο με το λαό στη δίψα

ΣΕΛ.  23
ΠΑΜΕ
Ασίγαστη πάλη για τα ΒΑΕ

ΣΕΛ.  17
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
Απάνθρωπη μεταχείριση σε πρόσφυγες και μετανάστες

ΣΕΛ.  6
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Απεργούν σήμερα οι γιατροί

ΣΕΛ.  18
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΕ
Αγώνας ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης

ΣΕΛ.  16

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ