Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 15 Μάη 2008 - αριθ. φύλλου: 10073

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αμεσα μέτρα προστασίας του λαϊκού εισοδήματος

Το ΚΚΕ προτάσσει τη διεκδίκηση μέτρων άμεσης ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας, που συνδυάζουν τη στήριξη μισθών και συντάξεων, αλλά και την προστασία τους από την άνοδο των τιμών και τα δάνεια.


ΣΕΛ.  6
ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Μαζί ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στην επιβολή των αναδιαρθρώσεων

ΚΝΕ: Ο νόμος - πλαίσιο δε φτιασιδώνεται. Ανατρέπεται! Κάλεσμα στους φοιτητές να οργανώσουν τον αγώνα με όλες τις μορφές ενάντια στις κατευθύνσεις της ΕΕ και την κοινή πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.


ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ στο δρόμο της χειραφέτησης και αντεπίθεσης

Σήμερα το βράδυ, οι άνθρωποι του μόχθου της Αθήνας, του Πειραιά, της Αττικής συμμετέχουν, μαζικά, μαχητικά, στη συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων του Λεκανοπεδίου του ΚΚΕ, με την οποία κορυφώνεται η νέα πορεία του Κόμματος στο λαό με την πολιτική πρόταση συμμαχίας και εξουσίας.


ΣΕΛ.  9


Εξετάσεις στο κεφάλαιο δίνει ο δικομματισμός

Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για μια ακόμα φορά, συναγωνίστηκαν μπροστά στους εκπροσώπους των βιομηχάνων για το ποιος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα την κερδοφορία τους.


ΣΕΛ.  3
ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
«Κατρακυλούν» οι συντάξεις

Αποκαλυπτικά τα στοιχεία, που επεξεργάστηκαν οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία για το σύστημα της Κοινωνικής Ασφάλισης.


ΣΕΛ.  13
ΟΤΕ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τον έδωσαν στο κεφάλαιο

Εκλεισε και η τελευταία σελίδα του ιστορικού της πολύχρονης σταδιακής παράδοσης του ΟΤΕ στα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα.


ΣΕΛ.  21
ΚΙΝΑ
Ο εφιάλτης παραμένει

Εφιαλτική παραμένει η κατάσταση με τους χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους.


ΣΕΛ.  15

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ