Σελ. /36
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 6 Απρίλη 2000 - αριθ. φύλλου: 7639

ΚΚΕ
Λαϊκό ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ κι ελπίδας

Σωστή λαοθάλασσα οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες της Αθήνας και του Πειραιά, οι νέοι και νέες, οι συνταξιούχοι και οι παλαίμαχοι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, πλημμύρισαν, χτες, το Πεδίον του Αρεως και, σε μεγάλη έκταση, τους γύρω δρόμους, αποδείχνοντας πως το μήνυμα του ΚΚΕ πιάνει τόπο και βρίσκει πλατιά ανταπόκριση στη λαϊκή συνείδηση.

Ενα πάρα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα δίνει ο μεγάλος όγκος της συγκέντρωσης, δήλωσε ο Χαρίλαος Φλωράκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Εκφράζει, συνέχισε, τη θέληση του ελληνικού λαού να συνεχίσει τον αγώνα του, γιατί τα πάντα θα κριθούν μετεκλογικά, ενώ εκτίμησε πως οι εκλογές αυτές θα είναι το κύκνειο άσμα του δικομματισμού.

Στις 9 του Απρίλη πρέπει να πάρουν ένα καλό μάθημα οι αρχιτέκτονες της ευρω-προσαρμογής και της ΝΑΤΟ-συναίνεσης, τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στην εντυπωσιακή σε όγκο και ενθουσιώδη συγκέντρωση, και συμπλήρωσε: Μαύρο στο δικομματισμό, δύναμη στο ΚΚΕ, που εγγυάται ότι θα δώσει τη μάχη της αντίστασης, της λαϊκής αντιπολίτευσης.


ΣΕΛ.  7   -   11




Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ