Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 1 Απρίλη 1995

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Ομόθυμη η απάντηση στην κυβερνητική... ελεημοσύνη

Στις 6 Απρίλη η πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Αθήνα

Δ. ΜΑΥΡΟΔΟΓΛΟΥ (συνταξιούχοι ΙΚΑ): Οι 100 δραχμές τη μέρα για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ είναι κοροϊδία. Δε ζητάμε ελεημοσύνη. Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα.

Ν. ΦΛΕΣΣΑΣ (συνταξιούχοι ΕΛΤΑ): Η κυβέρνηση δε θέλει να αλλάξει τους νόμους της ΝΔ. Οι συνταξιούχοι δίνουν το παράδειγμα στους νέους για την αγωνιστική ενότητα.

Θ. ΚΑΝΑΚΗΣ (συνταξιούχοι ΔΕΗ): Ο πρωθυπουργός είπε για δεύτερη φορά ψέματα. Προσπάθησε με ψιχία να μας διασπάσει. Η κυβέρνηση είναι γελασμένη. ΧΡ. ΤΡΙΑΝΤΗΣ (συνταξιούχοι ΤΕΒΕ): Οι εξαγγελίες είναι εμπαιγμός. Αυτό δείχνει την κοινωνική αναλγησία και όχι την κοινωνική ευαισθησία της κυβέρνησης.

Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (συνταξιούχοι ΝΑΤ): Αυτά είναι φιλοδώρημα για τους συνταξιούχους ναυτικούς. Καλώ τους συναδέλφους μου στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της 6ης Απρίλη.


Στο Κιλελέρ χτυπά σήμερα η καρδιά της αγροτιάς

Απαράδεκτη για τους αγρότες η πρωθυπουργική παρέμβαση

Μεγάλη και μαχητική αναμένεται σήμερα να είναι η αγροτική συγκέντρωση τιμής και μνήμης του Κιλελέρ. Την ίδια στιγμή, τα μπλόκα στις εθνικές και επαρχιακούς οδούς επεκτείνονται και καλύπτουν πλέον σχεδόν όλη τη χώρα, ενώ οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.




Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ