Σελ. /28
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 14 Οχτώβρη 2006 - αριθ. φύλλου: 9604

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ και αγωνιστικής συμπαράταξης
ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Motion Team

ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
  • Μπορούν με την ψήφο τους οι λαϊκοί άνθρωποι να δώσουν δυναμική απάντηση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και στους εκπροσώπους τους στην Αυτοδιοίκηση, αναδείχνοντας τους αγωνιστικούς συνδυασμούς σε πόλο αντίστασης μέσα στον αντιλαϊκό θεσμό και σε μοχλό ενίσχυσης των διεκδικητικών αγώνων για την ικανοποίηση όλων των αναγκών τους.
  • Αισιόδοξα τα μηνύματα των χτεσινών μαζικών μαχητικών προεκλογικών συγκεντρώσεων των αγωνιστικών συνδυασμών στη Νίκαια, στο Πέραμα, στη Δραπετσώνα, στην Πάτρα, στην Καρδίτσα, στον Αγιο Παύλο Θεσσαλονίκης.
  • Με όλες μας τις δυνάμεις πεισματικά ως την τελευταία στιγμή, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, φτάνουμε παντού σε κάθε λαϊκό άνθρωπο σε κάθε λαϊκό σπίτι, για να γίνουν με την ψήφο τα αισιόδοξα μηνύματα δύναμη αγώνα την επόμενη μέρα.
ΠΕΡΑΜΑ
ΠΕΡΑΜΑ

ΣΕΛ.  6   -   7,    9   -   15

ΚΟΚΚΙΝΙΑ
Μαχητική συγκέντρωση - μήνυμα νίκης

Η κεντρική πλατεία στην Κοκκινιά σείστηκε από τη δυναμική παρουσία του κόσμου στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Δημοκρατικής Ενότητας», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Στέλιο Μπενετάτο. Το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλαν οι συγκεντρωμένοι ήρθε να συμπληρωθεί από την υπόσχεση ότι ούτε δευτερόλεπτο μέχρι την Κυριακή δε θα πάει χαμένο στη μάχη με το ψηφοδέλτιο.


ΣΕΛ.  15



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ