Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2004 - αριθ. φύλλου: 8986

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ

Διαμορφώνουν αποπροσανατολιστική κατάσταση με αφορμή τις μετεγγραφές. Υποκριτικό το ενδιαφέρον τους για το λαό

Το ΚΚΕ έδωσε χτες στη δημοσιότητα ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ, η οποία έχει ως εξής:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την αποπροσανατολιστική κατάσταση που διαμορφώνουν τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή και συνδρομή των ιδιοκτητών Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.

Την ίδια στιγμή που κλείνουν εργοστάσια, ενώ η λαϊκή ανέχεια διογκώνεται, οι αλληλοκατηγορίες για μετεγγραφές και ρουσφέτια, δίχως να αγγίζουν την ουσία αυτών των προβλημάτων, κορυφώνουν μια ψευτοαντιπαράθεση, που αφήνει στην άκρη και συγκαλύπτει τις μεγάλες ευθύνες τους για τη γενικότερη πορεία της χώρας και τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα της ανεργίας, της ακρίβειας, των μισθών και συντάξεων πείνας, της εκπαίδευσης, του ελεύθερου χρόνου.

Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να γυρίσουν την πλάτη και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον που δείχνουν για το λαό. Καμία ελπίδα δεν πρέπει να υπάρχει από αυτά τα κόμματα, καμία ανοχή και εμπιστοσύνη. Στο επίκεντρο να φέρει ο λαός με τον αγώνα του τα μεγάλα προβλήματα που έχει και να διεκδικήσει τη λύση τους.

Το Πολιτικό Γραφείο

Αθήνα, 24/9/2004»



ΝΑΤ
Νέες διευκολύνσεις στους εφοπλιστές

Νέο σφοδρό πλήγμα σε βάρος του πολύπαθου ΝΑΤ ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ, προκειμένου να προσφέρει μία ακόμα εξυπηρέτηση στους εφοπλιστές


ΣΕΛ.  18
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Αυξήσεις 15% στα τέλη κυκλοφορίας

Τσουχτερές ανατιμήσεις στα τέλη κυκλοφορίας, έως και 15%, αποφάσισε η κυβέρνηση και ετοιμάζεται να υλοποιήσει με υπουργική απόφαση που θα δημοσιοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα


ΣΕΛ.  15

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ