Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 28 Αυγούστου 2004 - αριθ. φύλλου: 8962

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ «ΥΠΟΔΟΧΗ» ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΛ
Ολοι στις 11 το πρωί στα Προπύλαια
  • Συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στην αμερικανική Πρεσβεία, διοργανώνει η ΚΟΑ του ΚΚΕ, με αφορμή την παρουσία στην Αθήνα του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Κόλιν Πάουελ
  • Φιλειρηνικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις καταδικάζουν τον ερχομό του Αμερικανού υπουργού στην Αθήνα

ΣΕΛ.  7

ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑΣ
ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ οι κάμερες παρακολούθησης

Προγραμματίζονται διαδηλώσεις, την ερχόμενη Παρασκευή, σε πολλά σημεία του Λεκανοπεδίου

Η Ολυμπιάδα των πολυεθνικών και των χορηγών δεν πρέπει να αφήσει πίσω της τους μηχανισμούς που έστησαν σε βάρος του λαού.

- Να ξηλωθούν τώρα οι κάμερες παρακολούθησης και να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί νόμοι.

- Να συγκροτηθούν παντού επιτροπές αγώνα συνδικάτων, μαζικών φορέων, συλλόγων, ενάντια στους αντιλαϊκούς μηχανισμούς και τις κάμερες.

Αυτό το κάλεσμα απευθύνει στην εργατική τάξη της χώρας και συνολικά στο λαό η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, που διοργανώνει διαδηλώσεις την Παρασκευή, 3 Σεπτέμβρη, στις 7 το απόγευμα, εκεί όπου έχουν εγκατασταθεί οι ηλεκτρονικοί χαφιέδες, οι κάμερες παρακολούθησης του λαού και του λαϊκού κινήματος.

Οι διαδηλώσεις θα γίνουν στην Ομόνοια, στο Νέο Κόσμο, στην Πατησίων, στην Αλεξάνδρας και Κηφισίας, στο Περιστέρι, στην Καλλιθέα, στου Ζωγράφου, στη Δάφνη, στους Αγίους Αναργύρους, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Γαλάτσι, στην Αγία Παρασκευή και στην Κηφισιά.


ΣΕΛ.  3

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Ολυμπιονίκες της Κούβας στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ

Μια ξεχωριστή συνάντηση ήταν αυτή που έγινε χτες στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τους συντροφικούς, αδελφικούς δεσμούς ανάμεσα στο ΚΚΕ και τον κουβανικό λαό. Την ΓΓ της ΚΕ Αλ. Παπαρήγα, επισκέφτηκε το μεσημέρι αντιπροσωπεία της Κουβανικής Ολυμπιακής Αποστολής, αποτελούμενη από τον χρυσό Ολυμπιονίκη με την ομάδα του μπέιζμπολ Φρεντερίκο Σεπέδα Κρουζ και την αργυρή Ολυμπιονίκη στη σφύρα Γίπσι Μορένο Γκονζάλεζ. Επίσης, συμμετείχε ο Πέδρο Καμπρέρα Ισιδρόν, από το Ινστιτούτο Αθλητισμού, Φυσικής Αγωγής και Αναψυχής της Κούβας


ΣΕΛ.  9


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Φρέσκος αέρας» τα περί εξυγίανσης

Τον εξωραϊσμό του επαγγελματικού αθλητισμού επιχειρεί απλά και μόνο το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, αποδείχνοντας ότι οι εξαγγελίες περί εξυγίανσης αποτελούν μόνο ... φρέσκο αέρα


ΣΕΛ.  12
ΠΡΟΕΔΡΟΣ WADDA
Ηλίθιοι όσοι πιάστηκαν ντοπέ!..

Τη χρήση των μη ανιχνεύσιμων αναβολικών νέας γενιάς, συνιστά εμμέσως ο πρόεδρος της WADDA, χαρακτηρίζοντας ηλίθιους τους αθλητές, που χρησιμοποιούν τα παλιά και ανιχνεύσιμα!..


ΣΕΛ.  10   -   11

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ