Σελ. /40
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 31 Γενάρη 2004 - αριθ. φύλλου: 8791

ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ
Στις υπεκφυγές και την κινδυνολογία καταφεύγει η κυβέρνηση

Με ψέματα, ανακρίβειες και, κυρίως, με μπόλικη κινδυνολογία, περί σκανδαλολογίας και «νέου '89», επιχείρησε χτες η κυβέρνηση, να μειώσει τις εντυπώσεις, που δημιούργησε η αποκάλυψη του «Ρ» για τη νέα (ν)τροπολογία του ξενοδοχείου της Εκάλης


ΣΕΛ.  6   -   7

ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
«ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΨΕΜΑ» οι προεκλογικές υποσχέσεις

Αγρια αντιλαϊκή επέλαση κρύβουν τα μετεκλογικά σχέδια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

«Παρήγορο ψέμα», χαρακτήρισε τις προεκλογικές υποσχέσεις που δίνονται όλες αυτές τις μέρες ο επικεφαλής κατάρτισης του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ. Ο Αλ. Παπαδόπουλος, που έχει αναλάβει να λέει τις αλήθειες που δε δύναται να εκστομίσει αυτή την περίοδο ο Γ. Παπανδρέου (τον αντίστοιχο ρόλο στη ΝΔ έχει επωμιστεί ο Κ. Μητσοτάκης), μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ήταν ιδιαίτερα προκλητικός και απόλυτα κυνικός.

Αποκαλύπτοντας πλευρές από την αγριότατη επέλαση που πρόκειται να εξαπολυθεί ενάντια στους εργαζόμενους αμέσως μετά τις εκλογές και κινούμενος αυστηρά μέσα στα όρια της «περιοριστικής οικονομικής πολιτικής» που αξιώνει και η ΕΕ, ο Αλ. Παπαδόπουλος μίλησε για την ανάγκη αποσύνδεσης της εργασίας από τη σύνταξη, για «40 χρόνια ασφαλιστικών εισφορών», για «νοικοκύρεμα» των δημοσιονομικών κ.ο.κ.

Παίζουν τον ενιαίο ρόλο του καλού και του κακού, σχολίασε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ο μεν μιλάει καθαρά στους βιομηχάνους, ο δε παραπλανά το λαό.


ΣΕΛ.  9

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Το ΚΚΕ ο πραγματικός αντίπαλος του δικομματισμού

Το ΚΚΕ καλεί στις εκλογές της 7ης Μάρτη να φανεί κάτι καινούριο, κάτι δυνατό, τόνισε χτες σε συνέντευξη Τύπου η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από την Κρήτη και συνέχισε: Να μην πιάσουν τις προσδοκίες και τους στόχους τους, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Να χάσουν ένα μέρος από τη λαϊκή τους βάση τα δυο αυτά κόμματα. Το ΚΚΕ, υπογράμμισε, καλεί σε υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του, γιατί αποτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια τον ουσιαστικό και πραγματικό αντίπαλο του δικομματισμού.

Αργά χτες το βράδυ, η Αλέκα Παπαρήγα μίλησε σε συγκέντρωση στα Χανιά (φωτό).


ΣΕΛ.  13

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΡΟΚΚΟΥ

ΣΕΛ.  31


Motion Team

ΚΚΕ
Παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια Α' και Β' Θεσσαλονίκης

ΣΕΛ.  10   -   11
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛ. ΚΑΛΑΦΑΤΗ
Αποστομωτική απάντηση αντιστασιακών και συνταξιούχων

Περήφανη απάντηση των αντιστασιακών και συνταξιουχικών οργανώσεων στην αντικομμουνιστική χυδαιότητα του υφυπουργού Ανάπτυξης Αλέκου Καλαφάτη


ΣΕΛ.  3

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ