Σελ. /40
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 22 Απρίλη 2010 - αριθ. φύλλου: 10651

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ο λαός να μη διαλέξει μεταξύ των ληστών ΕΕ - ΔΝΤ

Για να αποκρούσει τα βάρβαρα μέτρα πρέπει να αποσύρει τώρα την ψήφο που έδωσε σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, συμμετέχοντας στην πάλη για την ανατροπή της πολιτικής τους.


ΣΕΛ.  3,    6  -  9

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ χτυπά η καρδιά των εργατών με το ΠΑΜΕ
  • Απεργιακές συγκεντρώσεις σε 69 πόλεις όλης της χώρας. Στις συγκεντρώσεις καλούν η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ, η ΕΕΔΥΕ, τα Συντονιστικά Αγώνα των μαθητών.
  • Αλέκα Παπαρήγα: Ο εργαζόμενος λαός θα δείξει το ανάστημά του. Δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσουν για να περάσουν μια πολιτική που επιφυλάσσει τη χειρότερη βαρβαρότητα που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία 35 χρόνια.
  • Ορμητική η πρώτη μέρα της απεργίας σε όλη την Ελλάδα, κόντρα σε «θεούς και δαίμονες», της εργοδοτικής τρομοκρατίας, της ξετσίπωτης απεργοσπασίας των δυνάμεων της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.
  • Η δράση του ΠΑΜΕ επικροτείται από ολοένα και περισσότερους εργαζόμενους. Η εργατική τάξη βάζει δυναμικά, αποφασιστικά τη σφραγίδα της στις εξελίξεις και θα κλιμακώσει τον αγώνα.
  • Οι ναυτεργάτες με την απειθαρχία τους στην αντεργατική απόφαση της αστικής Δικαιοσύνης συνεχίζουν τη μάχη στους καταπέλτες των καραβιών.

ΣΕΛ.  10   -   17


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Στην τελική ευθεία οι αντιδραστικές ανατροπές

ΣΕΛ.  17
ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΤΑΖ
«Θυσιάζει» τους ναυτεργάτες για τα κέρδη του κεφαλαίου

ΣΕΛ.  19
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Βορά στα μονοπώλια οι οδικές εμπορευματικές μεταφορές

ΣΕΛ.  18
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψήφισαν το τερατούργημα Μπολκεστάιν

ΣΕΛ.  18

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ