Τετάρτη 21 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Μανώλης Μαθιουδάκης

Πρώην πρόεδρος ΕΣΗΕΑ

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αποκαλύφθηκαν, αφού, πρώτα, χρειάστηκε να φθάσουμε στη σημερινή κατάντια. Οπου με τη βάρβαρη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης που εφαρμόζουν ισοπεδώθηκαν στοιχειώδη λαϊκά δικαιώματα - εργασιακά, μισθολογικά, συνταξιοδοτικά, Υγείας, Πρόνοιας κ.λπ. - και φθάσαμε στην αθλιότητα της τρομαχτικής φτωχοποίησης μεγάλου μέρους εργαζομένων, των 2 εκατομμυρίων ανέργων, στην πραγματικότητα, των εξαθλιωμένων συνταξιούχων και της νεολαίας που δε βρίσκει καμιά διέξοδο για το μέλλον της.

Μπροστά σ' αυτή την άθλια πραγματικότητα, τώρα, παρουσιάζονται νέοι σωτήρες. Ερχεται ο ΣΥΡΙΖΑ που ως αριστερή καρικατούρα - κακό αντίγραφο του σοσιαλδημοκρατικού ΠΑΣΟΚ - διεκδικεί να παίξει το ρόλο του "σωτήρα" των φτωχοποιημένων Ελλήνων, ωστόσο με την ίδια καταστροφική πολιτική της ΕΕ που μας έφερε ως εδώ...

Αλλά, σήμερα, «έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι» και, μαζί με τον άθλιο ρόλο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, αποκαλύπτεται και ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ που είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος των Ευρω-υποτακτικών, που μοστράρεται ως η «αριστερή διαχείριση» της καπιταλιστικής κρίσης. Μια διαχείριση σε όφελος των μεγαλοσυμφερόντων - στα οποία δίνει διαβεβαιώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ - και όχι υπέρ του λαού.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι που υποφέρουν και η νεολαία που βλέπει το μέλλον της σκοτεινό, όλοι όσοι νιώθουν πραγματικά αριστεροί δεν έχουν άλλη επιλογή: Ψήφο στο μόνο Κόμμα που παλεύει για τα δικά τους συμφέροντα. Για να δυναμώσει το ΚΚΕ που είναι αναγκαία προϋπόθεση για να δυναμώσει το ταξικό εργατικό κίνημα και να μπορούμε να αποκρούσουμε τα χειρότερα και να διεκδικήσουμε πίσω όλα όσα έχουμε χάσει τα τελευταία χρόνια. Το ΚΚΕ, πάντα και σταθερά, βρέθηκε και βρίσκεται στο πλάι και μπροστά σε κάθε αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα, οργανώνοντας την πάλη του λαού.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος αξιοπρέπειας για τον κάθε λαϊκό αγωνιστή. Προσωπικά, η ψήφος μου στο τιμημένο ΚΚΕ που, σχεδόν, εκατό χρόνια αγωνίζεται για τα λαϊκά συμφέροντα, είναι και ψήφος τιμής για όλους τους αγώνες των κομμουνιστών, των αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης, του ηρωικού Δεκέμβρη '44, της τρίχρονης εποποιίας του ΔΣΕ. Είναι ψήφος για ένα καλύτερο αύριο, που μόνον οι αγώνες του λαού με μπροστάρη ένα δυνατό ΚΚΕ μπορεί να φέρουν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ