Τετάρτη 21 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Σταύρος Βουλασίκης

Συνταξιούχος καθηγητής ΤΕΙ

Οταν σκεφτεί κανείς ότι όλοι οι Ελληνες πρέπει να αγαπούν και να εργάζονται για την Ελλάδα και η Ελλάδα να φροντίζει για όλους, οδηγείται με ακρίβεια μαθηματική να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Ολοι, ειδικοί και μη, οι απλοί άνθρωποι και κυρίως οι μορφωμένοι και οι διανοούμενοι, γνωρίζουν ότι ο σοσιαλισμός είναι εκείνος που οδηγεί αργά ή γρήγορα στο κομμουνιστικό σύστημα διακυβέρνησης.

Ολοι, όσοι ισχυρίζονται ή λένε μόνο ότι είναι σοσιαλιστές ή αριστεροί ή σοσιαλδημοκράτες ή προοδευτικοί, είναι αυτοί που συνήθως στηρίζουν τα πάσης φύσεως «αναχώματα» κατά του σοσιαλισμού.

Στη χώρα μας, δυστυχώς, είχαμε και έχουμε γνωρίσει πάρα πολλά στελέχη, υπουργούς, πρωθυπουργούς, διανοούμενους κ.λπ. και σε διάφορα χρονικά διαστήματα που στήριξαν ή ήταν πρωτεργάτες των «αναχωμάτων» κατά του σοσιαλισμού.

Οι κυβερνήσεις, δεξιές, κεντροδεξιές, σοσιαλδημοκρατικές, σοσιαλιστικές, έρχονται και παρέρχονται. Η πολιτική της εκμετάλλευσης, όμως, παραμένει. Ο καπιταλισμός κυριαρχεί.

Δεν μπορούν οι θιασώτες της εκμετάλλευσης να δεχθούν ότι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και ίσοι. Δεν αναγνωρίζουν την ιδιαίτερη αξία της ανθρωπότητας. Δεν θέλουν να κατανοήσουν την αταξική κοινωνία της ανθρωπότητας.

Ολοι εμείς που κατανοούμε την αξία του ανθρώπου και καταλαβαίνουμε τη μεγαλοπρέπεια της αταξικής κοινωνίας, στις 25 Ιανουαρίου ψηφίζουμε ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ