Σάββατο 21 Σεπτέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ με την εξουσία στα χέρια του

  • Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε τηλεοπτικό σταθμό
  • Δημήτρης Κουτσούμπας: Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, ώστε να μπορέσει να έχει ο λαός τα εργαλεία που θα οδηγήσουν τη χώρα σε ανάπτυξη για τον ίδιο, είναι αποδέσμευση από την ΕΕ και πάει μαζί με την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, με άμεση μονομερή διαγραφή του χρέους, που σημαίνει ο λαός να είναι στην εξουσία
  • Δεν μπορεί με τη θεωρία των δύο άκρων να ταυτίζεται η δολοφονική, φασιστική δράση της Χρυσής Αυγής, με την εργατική, λαϊκή, μαζική πάλη, τα συνδικάτα, τα πολιτικά κόμματα που δρουν για να καλυτερεύσει η ζωή των εργαζομένων, να υπάρχουν αλλαγές θετικές για το λαό μας, να αντιμετωπιστεί η κρίση σε όφελός του.
  • Εργάτες, υπάλληλοι, αγρότες, μικροεπαγγελματίες έχουν και κοινά συμφέροντα, απέναντι στα μονοπώλια, στο μεγάλο κεφάλαιο, απέναντι στις πολιτικές που έφεραν την οικονομική κρίση, απέναντι στο καπιταλιστικό σύστημα που έχει σαπίσει.
  • Οποια ανάκαμψη και αν έρθει, θα είναι μόνο για λίγους, θα είναι αναιμική, για σύντομο χρονικό διάστημα, ο λαός δε θα ωφεληθεί. Διότι τα μέτρα που πάρθηκαν θα μείνουν και βέβαια θα έρθουν και νέα, ακόμα πιο σκληρά.

ΣΕΛ.  2   -   3

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ