Τρίτη 2 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ: «Μόνιμη στέγη 3.000 τ.μ. αποκτά το διάσημο κίνημα της πατάτας (...) ένα νέο εμπορικό κέντρο (...) μόνο ελληνικά προϊόντα (...) ο ιδιοκτήτης πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (...) οι παραγωγοί θα νοικιάζουν το χώρο προς 700 ευρώ το μήνα» (στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ: «Γεωργιάδης: Δεν ψηφίζω άλλες μειώσεις συντάξεων και αυξήσεις φόρων» (στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: «Η όψιμη απαίτηση των δανειστών για χωριστή ανακεφαλαιοποίηση των δύο τραπεζών, τη στιγμή που οι μέτοχοι της Εθνικής κατέχουν πλέον πάνω από 80% των μετοχών της Eurobank, υποκρύπτει μια κρυφή ατζέντα που προβλέπει την πώληση της Εθνικής έναντι πινακίου φακής» (στα ΝΕΑ).

Η ΑΓΡΙΑΔΑ: «Η κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη να αποκρούσει τα σενάρια: κάτω τα χέρια από τις τράπεζες!» (στο ΒΗΜΑ).

ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ: «Η ύφεση απλώνεται στην Ευρώπη. Μετά τη βαθιά ύφεση του 2008-9, μια νέα ύφεση έχει αρχίσει από το δεύτερο 6μηνο του 2012 - το "double-dip recession" εμφανίζεται. Αναπόφευκτα, θα αγγίξει και τη Γερμανία» (στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: «Προβλέπονται αυξήσεις φόρων και τελών (...) δίδονται οδηγίες για συρρίκνωση δαπανών στο δημόσιο με επίκεντρο την υγεία και την εκπαίδευση και συστάσεις για προσαρμογή του μισθολογικού κόστους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ώστε να συμβαδίζει με την αγορά εργασίας και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας» (στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: «Προθεσμία ακόμα 48 ώρες έχει η κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα 7 καυτά μέτωπα πριν από την έλευση της τρόικας στην Αθήνα (...) Οι επιτελείς της οδού Νίκης αναζητούν λύσεις για την επίτευξη της συμφωνίας (...) Μόνο που η τρόικα φαίνεται να έχει ήδη στείλει τα μηνύματά της προβάλλοντας ως πρώτο προαπαιτούμενο τις απολύσεις. Και θέτει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την αύξηση του φόρου στα ακίνητα (ΦΑΠ), καθώς και τις ρυθμίσεις για δάνεια και χρέη» (στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ