Σάββατο 17 Νοέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
Παραπλανά και τρομοκρατεί

Καταγγελία των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ στο δήμο

Τον αποπροσανατολισμό των εργαζομένων και την αποτροπή τους από την οργάνωση αγώνων επιχειρεί ο δήμαρχος Πειραιά.

Αφού απέρριψε την πρόταση άρνησης αποστολής των ονομάτων εργαζομένων που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάλεσε σε σύσκεψη τους εκπροσώπους των εργαζομένων και, όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου, τους πρότεινε την άμεση επανατοποθέτηση όσων τεθούν σε διαθεσιμότητα, στις θέσεις που είχαν στο Δήμο. Δεν εξηγεί βέβαια πώς θα γίνει αυτό και βέβαια με τι όρους εργασίας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του ΚΚΕ στο Δήμο Πειραιά, με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου, η οποία την ίδια στιγμή που αποδέχεται τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων, για να εκτονώσει την αγανάκτησή τους υπόσχεται επανατοποθέτηση στην ίδια θέση. Αλλά και επιδίδεται σε πρωτοφανή μέτρα τρομοκρατίας προκειμένου να τσακίσει «εν τη γενέσει» κάθε απόπειρα αντίστασης των εργαζομένων στο σχέδιο απολύσεων της κυβέρνησης.

«Εχει βεβαίως για «συμμάχους» του, αναφέρεται στην ανακοίνωση, τους γνωστούς συνδικαλιστές της ΝΔ με τους συνοδοιπόρους τους, που χρόνια τώρα δίνουν εξετάσεις στο πλευρό των κυβερνήσεων και των δημάρχων, ενάντια στα συμφέροντα των συναδέλφων τους, αλλά και τα δικά τους»!

Παράλληλα, καλούν τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. «Να καταδικάσουν στη συνείδησή τους και έμπρακτα, τις απειλές, την τρομοκρατία, τις επιθέσεις φιλίας από τη Δημοτική Αρχή και να συνειδητοποιήσουν τον πραγματικό κίνδυνο που έχουμε όλοι μπροστά μας και είναι ο αντιλαϊκός οδοστρωτήρας των "Μνημονίων Διαρκείας", η εξουσία του κεφαλαίου, που σαρώνει τα πάντα στη ζωή μας. Να οργανώσουμε τη λαϊκή πάλη στην ταξική γραμμή ρήξης και ανατροπής».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ