Πέμπτη 7 Ιούνη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ

Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ: «έντονη ανησυχία εκφράζουν αμερικανικές εταιρίες (...) για την επιδεινούμενη οικονομική κρίση στην Ευρώπη (...) Οι ΗΠΑ φοβούνται ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα προκαλέσει μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση από εκείνη του 2008» (το θέμα στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Η ΑΛΥΣΙΔΑ: «Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ιταλία και τώρα Ισπανία: η μία ευρωπαϊκή χώρα μετά την άλλη (...) εντάσσονται σε μια κοινή και ιδιαίτερα επικίνδυνη κρίση» (από άρθρο στα ΝΕΑ).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ: «Η κατάσταση της χώρας είναι εξαιρετικά κρίσιμη (...) όποιος και αν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα πρέπει να είναι απολύτως έτοιμος» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ: «θ' απουσιάζει το ΚΚΕ (ως ηγεσία) (...) όχι όμως και ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του (...) αποφασισμένο να κόψει τον ομφάλιο λώρο που το συνδέει με τον Περισσό (...) από αυτό το κομμάτι (...) θα κριθεί κατά πολύ το (...) αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιούνη» (από άρθρο στην ΑΥΓΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ