Σάββατο 21 Γενάρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προκλητικοί ενάντια στο λαό...

Γρηγοριάδης Κώστας

ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ κόστος δεν εμποδίζει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κουτρουμάνης. Το ίδιο εκτίμησε και μελέτη του ΙΟΒΕ, το αυτό υποστηρίζει και η Λούκα Κατσέλη. Κι αυτές είναι δηλώσεις των τελευταίων 48 ωρών...

Κατά της μείωσης των μισθών τάσσονται όπως λένε οι εργοδοτικές οργανώσεις. Γενικά κατά των μειώσεων είναι και τα κόμματα που συναποτελούν το κυβερνητικό σχήμα. Αρθρογραφία περί μη μείωσης των μισθών βλέπουμε και σε διάφορες φιλοκυβερνητικές εφημερίδες!

Ακόμη και ο ...Ράιχενμπαχ δήλωσε σε ομιλία του ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η πολιτική των θυσιών για τους Ελληνες!

Με κάποιο μαγικό τρόπο, όμως, όλοι αυτοί στήριξαν και θα στηρίξουν μια κυβέρνηση που έχει - καταφανώς - σχεδιάσει να μειώσει τους μισθούς με όποιον τρόπο μπορεί, είτε με μείωση του «μεροκάματου ασφαλείας» είτε με περικοπές των «δώρων», είτε, είτε, είτε...

Δεν αποκλείεται όλο αυτό να «περάσει» μέσω κάποιας απόφασης των περίφημων «κοινωνικών εταίρων» που δίνουν αυτό τον καιρό ...παράσταση, όμως καμία διαφορά δεν κάνει αυτό.

Εν ολίγοις το... δούλεμα δίνει και παίρνει σε σημείο που έχει ξεπεράσει κάθε όριο προκλητικότητας. Ας καταλάβουν, επιτέλους, ότι δεν απευθύνονται σε ένα λαό με νοητική υστέρηση.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ κάποιος που ζητάει τα δημόσια νοσοκομεία να έχουν τους απαραίτητους γιατρούς και νοσοκομειακό προσωπικό; Αν δεν το ξέρετε φρόντισε να το μάθετε ο υπουργός Υγείας, Α. Λοβέρδος: Είναι ...δημαγωγός!!!

Διότι - όπως είπε - δεν είναι δυνατόν να απαιτεί κανείς τέτοια πράγματα στις σημερινές συνθήκες, καθότι έχουμε κρίση και όλα τα σχετικά.

Επειδή, όμως, αυτό απαιτούν όλοι αυτοί οι «δημαγωγοί» που περιμένουν με τις ώρες στην αναμονή των νοσοκομειακών ιδρυμάτων προκειμένου να γίνουν καλά και είναι αμφίβολο αν τελικά μπορούν να το επιτύχουν, γιατί δεν κάνει τον κόπο να ...πάει να τους το πει;


Παπαγεωργίου Βασίλης

Δεν εμπιστεύεται μήπως τη ρητορική του δεινότητα ή την πειθώ των επιχειρημάτων του;


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ