Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
TBANK
Απορροφάται από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Την πολιτική της επιλεκτικής διάσωσης χρεοκοπημένων τραπεζών, με στόχο να μη θιγούν τα συμφέροντα τραπεζών και επιχειρήσεων που έχουν τοποθετήσει κεφάλαια σε αυτές, προχωρεί η τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ.

Μετά τη σκανδαλώδη διάσωση της Proton Bank (τα κεφάλαια της οποίας κυριολεκτικά καταληστεύτηκαν από το μεγαλομέτοχο Λαυρεντιάδη), με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας που εκδόθηκε την προηγούμενη Παρασκευή τα περιουσιακά στοιχεία της TBank (τράπεζα που ανήκει στον όμιλο της Aspis) μεταφέρονται στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Λύση όμως δε βρέθηκε για τον ασφαλιστικό κλάδο του ομίλου Aspis, αν και έχουν περάσει 28 μήνες από τότε που οδηγήθηκε σε χρεοκοπία, με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι σε αυτόν, να μη γνωρίζουν ακόμα, αν και πότε θα πάρουν τα χρήματα που είχαν καταβάλει σε ασφαλιστικά συμβόλαια.

Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το οποίο, μετά από διαγωνιστική διαδικασία, επελέγη ανάδοχος των περιουσιακών στοιχείων της TBank, μεταφέρονται το σύνολο των καταθέσεων, οι συμβάσεις εργασίας και τα στοιχεία του Ενεργητικού (χαρτοφυλάκια δανείων και τίτλων).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ