Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
«Κάθε δύναμη κρίνεται από τη στάση της»

Ανακοίνωση με αφορμή την άρνηση της δημοτικής αρχής του Κορυδαλλού να ψηφίσει το ψήφισμα που κατέθεσαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ για τη δολοφονική επίθεση εναντίον της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Κορυδαλλού. Σε αυτήν αναφέρει:

«Δεν μας εξέπληξε η άρνηση της Δημοτικής αρχής Κορυδαλλού (ΠΑΣΟΚ) να ψηφίσει το ψήφισμα που κατέθεσαν οι Δημοτικού Σύμβουλοι του ΚΚΕ και στο οποίο καταδίκαζε την οργανωμένη, δολοφονική επίθεση εναντίον της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα από παρακρατικούς μηχανισμούς με στόχο να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, να σκύψουν το κεφάλι, να δεχτούν την επιβολή των μέτρων και τον εργασιακό μεσαίωνα. Ο επικεφαλής και δήμαρχος μάλιστα είπε ότι το ψήφισμα δεν τους εκφράζει παρά μόνο η πρώτη παράγραφος όπου χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή στην απεργία και τη διαδήλωση και η τελευταία όπου εκφράζονται τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού οικοδόμου, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Δημήτρη Κοτζαρίδη».

«Κάθε δύναμη κρίνεται από τη στάση της» επισημαίνει η Λαϊκή Συσπείρωση και συμπληρώνει: «Και η δημοτική αρχή Κορυδαλλού το απέδειξε για άλλη μια φορά. Αλλωστε είναι ταγμένη και εφαρμόζει την αντιλαϊκή πολιτική στο Δήμο, όντας υπέρμαχος του "Καλλικράτη". Ο καθείς εφ ω ετάχθη»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ