Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΣΚΕ
Μεθοδεύει τη διαγραφή συνταξιούχων από το Εργατικό Κέντρο

Τον αποκλεισμό από τη δύναμη του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, που προχωρά σε εκλογές το επόμενο διάστημα, μεθοδεύει η ΠΑΣΚΕ.

Μετά το ναυάγιο της «λάσπης» και συκοφαντίας, το βρώμικο πόλεμο προς την απερχόμενη ταξική διοίκηση για απαγόρευση δήθεν εγγραφών, κράτηση του μητρώου και άλλα τέτοια ψευδή επιχειρήματα, που καταρρίφθηκαν στην πρόσφατη μαζική εκλογοαπολογιστική συνέλευση των συνταξιούχων, η παράταξη της ΠΑΣΚΕ στο σωματείο, σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους ομοϊδεάτες στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, επιζητά τη διαγραφή των απομάχων της δουλειάς από τη δύναμη του Εργατικού Κέντρου παρότι υπάρχει σχετική αρνητική απόφαση της γενικής συνέλευσης των αντιπροσώπων του. Η ΠΑΣΚΕ δηλαδή, που κόπτεται, κατά τα άλλα, για τη μαζικοποίηση του σωματείου, θέλει να πετάξει έξω τους συνταξιούχους για να βάλει εμπόδια στην αλλαγή του συσχετισμού δύναμης.

Σε σχετική συνέντευξη Τύπου ο Στάθης Βαμβέτσος, απερχόμενος πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ και εκ μέρους της παράταξης «Ταξικός Ενωτικός Αγωνιστικός Συνδυασμός», καταδίκασε τη στάση της ΠΑΣΚΕ στο σωματείο και στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου. Ξεκαθάρισε ότι οι συνταξιούχοι είναι στη δύναμη του Εργατικού Κέντρου, αποτελούν ένα μέρος από το σώμα του. Κάλεσε τους συνταξιούχους στις επερχόμενες εκλογές, που θα καθοριστούν το επόμενο διάστημα, να συμμετέχουν και να ενισχύσουν μαζικά το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ