Σάββατο 4 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ
Οι σπουδαστές να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους

Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών για δημιουργία μαχητικού Συλλόγου Σπουδαστών

Για πραγματικό σύλλογο θα ψηφίσουν οι σπουδαστές στις 8 Ιούνη

MotionTeam

Για πραγματικό σύλλογο θα ψηφίσουν οι σπουδαστές στις 8 Ιούνη
Η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, με ανακοίνωσή της, σχολιάζει τις εξελίξεις στο ΤΕΙ Λαμίας, με τις εκλογές που έγιναν «εργολαβία της ΔΑΠ και νομιμοποίηση της ΠΑΣΠ» και καλεί τους σπουδαστές να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους στις 8 Ιούνη «για τη δημιουργία μαχητικού Συλλόγου».

Το ΜΑΣ, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «χαιρετίζει τη σημαντική προσπάθεια που κάνουν οι Επιτροπές Αγώνα του ΜΑΣ στο ΤΕΙ της Λαμίας και άλλοι αγωνιστές σπουδαστές, προκειμένου να γεννηθεί ένας πραγματικός σύλλογος σπουδαστών. Με τραμπουκισμούς, απειλές, επιθέσεις, μπράβοι της ΔΑΠ προσπάθησαν να βάλουν φρένο σε αυτήν την προσπάθεια, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στις εκλογές που έγιναν, με εργολαβία της ΔΑΠ και νομιμοποίηση της ΠΑΣΠ που συμμετείχε, κυριάρχησαν ο εκφυλισμός και η νοθεία. Η εφορευτική επιτροπή αποτελούνταν μόνο από μέλη της ΔΑΠ, υπήρχαν μπράβοι έξω από τις πόρτες που έλεγχαν ποιος θα μπαίνει να ψηφίσει, κάποιοι σπουδαστές ψήφισαν δύο και τρεις φορές, ακόμα και κάποια παραβάν που μπήκαν στο ξεκίνημα της διαδικασίας, έπειτα εξαφανίστηκαν. Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά το τι είδους σύλλογος είναι αυτός και τι είδους «αυτοδυναμίες» καταλαμβάνει η παράταξη της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ.

Kανένας σπουδαστής δεν πρέπει να ανεχτεί άλλο να συμβιβάζεται με τη σαπίλα. Πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Στις 8 Ιούνη ψηφίζει για τη δημιουργία μαχητικού Συλλόγου Σπουδαστών στο ΤΕΙ Λαμίας. Σύλλογο πραγματικό, με όργανα και πραγματική λειτουργία. Σύλλογο που θα ενημερώνει τους σπουδαστές για τα ζητήματα που τους απασχολούν και για τις αποφάσεις που παίρνει και θα απολογείται στους σπουδαστές. Θα οργανώνει την πάλη με πυξίδα τις πραγματικές ανάγκες των σπουδαστών. Ενας σύλλογος που θα είναι καρφί στο μάτι της κυρίαρχης πολιτικής που θέλει τους νέους ανοργάνωτους χωρίς συμμετοχή στην πάλη. Εκεί θα μπορούν οι σπουδαστές πραγματικά να συμμετέχουν, να οργανώνουν την πάλη τους, να έχουν ένα αποκούμπι»!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επεισόδια στο ΤΕΙ Πάτρας(2013-04-13 00:00:00.0)
Επεισόδια στο ΤΕΙ Πάτρας(2013-04-13 00:00:00.0)
Απεργοσπαστικός μηχανισμός στο ΤΕΙ Αθήνας(2011-12-07 00:00:00.0)
Οργιο νοθείας ετοιμάζουν ΠΑΣΠ και ΔΑΠ(2010-05-15 00:00:00.0)
Πρώτη στους μηχανισμούς νοθείας και τα ρουσφέτια(2006-04-05 00:00:00.0)
Καμία ανοχή στην κοροϊδία!(2004-12-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ