Σάββατο 10 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
Αθλια προπαγάνδα και αντικομμουνιστικός οχετός

Να βγάλουν συμπεράσματα οι εργαζόμενοι για το ποιοι ωφελούνται από τις προβοκάτσιες και το χτύπημα στο λαϊκό κίνημα

Την άθλια προπαγάνδα και τον προβοκατόρικο οχετό σε βάρος του ΚΚΕ και των εργατικών αγώνων, που εκπορεύεται από την κυβέρνηση, την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και συνδράμουν ο ΛΑ.Ο.Σ. και η ΝΔ, ότι «η ηγεσία του ΚΚΕ θέλει έναν νεκρό» και πως είναι υπεύθυνο για τα γεγονότα που έγιναν στην Αθήνα το Δεκέμβρη του 2008, μέχρι τους τρεις νεκρούς στην τράπεζα «Μαρφίν» και το θάνατο του αξιωματικού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναπαρήγαγε με επιστολή του ο μεγαλοεργολάβος τεχνικών έργων στην Πάτρα, Αντώνης Ασκούνης.

Με αφορμή το γεγονός ότι κλιμάκιο του ΠΑΜΕ περιόδευσε παραμονή και ανήμερα της απεργίας της Πέμπτης σε κατασκευαστικό έργο των Δήμων Παραλίας - Βραχνέικων, κάλεσε τους εργαζόμενους στην απεργία και εκείνοι ανταποκρίθηκαν, απέστειλε επιστολή, με το χαρακτηρισμό «κατεπείγον», στον πρωθυπουργό, υπουργούς, την αστυνομία και τον Πρόεδρο της Βουλής.

Ανάμεσα σε άλλα, ο μεγαλοεργολάβος γράφει επί λέξει:

«Σήμερα και περί ώρα 8.15 συνδικαλισταράδες του ΠΑΜΕ με αρχηγό τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, αρχισυνδικαλισταρά και φόβητρο των Ελλήνων Εργαζομένων στο Νομό Αχαΐας και περί τα 30 άτομα επετέθησαν σε συνεργείο μου που εργαζόταν στο έργο "ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΑ" της ΔΕΥΑ Παραλίας, του οποίου είμαι ανάδοχος και μου κατέστρεψαν τα μηχανήματα, προπηλάκισαν και χτύπησαν το προσωπικό και τους απείλησαν να φύγουν από τη δουλειά και ότι θα γυρίσουν σε μία ώρα για να τους πλακώσουν στο ξύλο.

Αυτή την ώρα έχω ειδοποιήσει την Αστυνομία, περιμένω να 'ρθεί περιπολικό.

Ζητάω την προστασία της Ελληνικής Κυβέρνησης και την τήρηση του Νόμου έναντι των θρασύδειλων εκείνων κομματόσκυλων του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, που όποτε τους γουστάρει καταλύουν το κράτος, κάψιμο της Αθήνας 2008, κάψιμο 3 νέων ανθρώπων στην ΜARFIN Τράπεζα, σκοτωμός του Αξιωματικού του κ. Χρυσοχοΐδη μέσα στην Υπηρεσία του και αυτοί στόχο έχουν βάλει να καταλύσουν την εξουσία μέσα στην Ελλάδα.

Ζητάω από κάθε αρμόδιο που απευθύνω το παρόν, την προστασία της ζωής, της τιμής και της περιουσίας διότι αυτά επιτάσσει το Σύνταγμα, οι Νόμοι και τα ψηφίσματα του Ελληνικού Κράτους. Οποιος δεν είναι ικανός να διαφυλάξει τη ζωή και την περιουσία ημών και των εργαζομένων να πάει σπίτι του και να αντικατασταθεί από άλλον ικανότερο».

Πέρα από τα χονδροειδή ψέματα, το προβοκατόρικο ύφος και ήθος που χαρακτηρίζει την τάξη στην οποία ανήκει και τον πρωτόγονο αντικομμουνισμό του, είναι φανερό ότι αυτό που πονά περισσότερο είναι η δράση του ΠΑΜΕ, η αποτελεσματικότητά του και η απήχηση που έχει στους εργαζόμενους.

Δεν είναι τυχαίο ότι (και) στην Πάτρα ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εργοδοσία, απευθύνονται αποκλειστικά στο ΠΑΜΕ, γεγονός που έχει θορυβήσει τα μεγαλοαφεντικά της περιοχής και τα κόμματά τους.

Οι εργαζόμενοι της περιοχής καλούνται να βγάλουν συμπεράσματα από το αντιΠΑΜΕ παραλήρημα του εργολάβου. Να καταλάβουν ποιοι είναι οι πολιτικοί αυτουργοί της προβοκάτσιας σε βάρος του εργατικού λαϊκού κινήματος και να πολεμήσουν όσους έχουν όφελος από το χτύπημα του εργατικού λαϊκού κινήματος, σε συνθήκες γενικευμένης επίθεσης στα εργασιακά - λαϊκά δικαιώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ