Παρασκευή 25 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πραγματικός βούρκος

Ο τρόμος τους μπροστά στη δύναμη και τη δυναμική των λαϊκών αγώνων και το ταξικό τους μίσος τούς κάνουν να ξεγυμνώνονται. Φτάνουν και σε σημείο να ρίχνουν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης πιο κάτω κι από το ...τρίτο υπόγειο:

«Χωρίς τη θρυλική ντουντούκα του, πάντα όμως με το κομοδινί μαλλί του, ο Σάββας ο Τσιμπόγλου και καμιά εκατοστή φίλοι του έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τη δικαστική απόφαση»... «Το ανεχόμαστε (σ.σ. το ΚΚΕ) όπως ένα παιδάκι που φτύνει και δαγκώνει, επειδή - το καημένο - έχει νοητική υστέρηση και δεν έχει νόημα να του κάνεις παρατήρηση»... Αυτά τα γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης στην «Καθημερινή». Την εφημερίδα που ως πρώτο θέμα στις σελίδες των διεθνών θεμάτων έχει τους αρραβώνες του πρίγκιπα του Μονακό. Σπουδαία είδηση αλήθεια για τους εργαζόμενους και τους νησιώτες που ταλαιπώρησαν το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, σύμφωνα με την εφημερίδα. Μόνο που δε ζήτησε να τους στείλουν και δώρο... Συνεχίζει η τέως «Πανδώρα»:

«Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως, με την ανεκτικότητά της προς το ΚΚΕ, η κυβέρνηση νομίζει ότι διασώζει την "προοδευτική" φυσιογνωμία της, ενώ στην πραγματικότητα ο τρόπος για να την αποδείξει θα ήταν αν κάποτε έπαιρνε, επιτέλους, το μέρος των χιλιάδων που ταλαιπωρούνται εξαιτίας των συνδικαλιστών του ΚΚΕ και έλυνε το δικό τους πρόβλημα». Μιλάμε για πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας! Οι «χιλιάδες» που χάνουν μισθούς, που χάνουν συντάξεις, που μένουν άνεργοι, που... που..., ταλαιπωρούνται, λέει, από το ΚΚΕ(!!) και η κυβέρνηση πρέπει, λέει, να τους προστατέψει(!), δηλαδή να ξεμπερδεύει με το ΚΚΕ για να μπορεί απρόσκοπτα να παίρνει διαρκώς σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα! Θα μπορούσαμε να πούμε περί γελοίας δημοσιογραφίας, αν δεν ήταν χυδαία αντικομμουνιστική σαν τον σαλονάτο της δημοσιογραφίας του εφοπλιστή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ