Κυριακή 16 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
15 ΜΑΗ 2010 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η ταξική πάλη δυναμώνει - έχουμε το δίκιο, θα νικήσουμε!

Ο χαιρετισμός του Ερχάν Ναλτσατζί, μέλους του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας

*

Αγαπητοί σύντροφοι,

Εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας χαιρετίζω την πρωτοπορία των Ελλήνων εργατών, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το ΠΑΜΕ. Μεταφέρω τους χαιρετισμούς και την αλληλεγγύη των εργατών του «TEKEL», που για πολλούς μήνες αγωνίζονταν στην Αγκυρα.

Η πάλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και του ΠΑΜΕ δεν περιορίζεται στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων μαζών της Ελλάδας ενάντια στην αντεργατική επίθεση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και της αστικής τάξης συνολικά, αλλά αφορά και την εργατική τάξη όλης της Ευρώπης. Η εμπροσθοφυλακή της ταξικής πάλης διαμορφώνεται στην Ελλάδα. Γι' αυτό η ταξική πάλη σε αυτή τη χώρα αποκτά βαρύνουσα σημασία και για τις δύο πλευρές. Από τη μια πλευρά για το κεφάλαιο και τους ιμπεριαλιστές και από την άλλη για την εργατική τάξη που αντεπιτίθεται αποφασιστικά ενάντιά τους.

Γνωρίζουμε πως το ΚΚΕ, η πολιτική πρωτοπορία της εργατικής τάξης της Ελλάδας, αντιστέκεται στα αντιλαϊκά μέτρα και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, που απειλούν την κυριαρχία της χώρας.

Δηλώνουμε πως είμαστε και θα είμαστε με το μέρος σας μέχρι το τέλος.

Σας μεταφέρω επίσης το σύνθημα των εργατών του «TEKEL»: Εχουμε δίκιο και θα νικήσουμε!

Ζήτω ο σοσιαλισμός!


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ