Τρίτη 11 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ και ελπίδα για το λαό
  • Είναι ώρα ευθύνης και επιλογής. Η νέα συντονισμένη επίθεση, για να πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι σε όφελος των μονοπωλίων, αναδείχνει ακόμα περισσότερο την ύπαρξη δύο αντίθετων δρόμων ανάπτυξης. Να μπει στο επίκεντρο του αγώνα: Ανάπτυξη για το λαό και τις ανάγκες του και όχι για τα κέρδη μιας μειοψηφίας που ζει από τον ιδρώτα του λαού.
  • Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών αποτελούν ελπιδοφόρο μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να υποταχθούν. Είναι ανάγκη να συνεχιστούν και να ενταθούν, σε πείσμα και εναντίον της ιδεολογικής τρομοκρατίας, της προβοκάτσιας και των εκβιασμών. Μόνο ο λαός που αγωνίζεται είναι σε θέση να φοβίσει την πλουτοκρατία, τα κόμματά της και τους μηχανισμούς καταστολής.
  • Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά, τους νέους και τις νέες, σε ακόμα πιο μαζική, οργανωμένη δράση για την απόκρουση της ολομέτωπης επίθεσης. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος πέρα από αυτήν της κοινωνικοποίησης των μονοπωλίων. Οι ριζικές ανατροπές δε θα γίνουν μόνο από τις δυνάμεις του ΚΚΕ. Θα γίνουν από το λαό, όταν ο ίδιος το θελήσει και δράσει.

ΣΕΛ.  3  -  4

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ