Σάββατο 13 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αισχρή επιχείρηση συκοφάντησης του ΚΚΕ

Σε ενιαία γραμμή, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενσωματωμένα στην κυβερνητική προπαγάνδα, προσπαθούν με ψευτιές να χτυπήσουν το Κόμμα σε μια περίοδο που εντείνεται η επίθεση στους εργαζόμενους και το λαό

Εκδηλώνονται ο ένας μετά τον άλλο οι πρόθυμοι να συνδράμουν την επιχείρηση συκοφάντησης του ΚΚΕ, αναμασώντας τα ξοφλημένα παραμύθια για τη λειτουργία της «Τυποεκδοτικής». Αυτή τη φορά, οι λογής λογής παρατρεχάμενοι τηλεβόες της ψευτιάς, που κατασκευάζεται και διοχετεύεται από ενιαίο κέντρο, επιχειρούν να χτυπήσουν το Κόμμα και την πρωτοπόρα δράση του, ισχυριζόμενοι ότι η «Τυποεκδοτική» λειτούργησε κανονικά τη μέρα της πανεργατικής απεργίας, στις 10 του Φλεβάρη.

Επιβεβαιώνοντας τον αντιΚΚΕ ρόλο της, πρώτη έσυρε το χορό η «Αυγή» του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, στο φύλλο της Πέμπτης, άφηνε σε σχόλιό της να υπονοηθεί ότι οι εργαζόμενοι στην «Τυποεκδοτική» δε συμμετείχαν στην απεργία. Τη σκυτάλη πήρε χτες ο ραδιοσταθμός «ΘΕΜΑ 9,89» και οι «δημοσιογράφοι» Σωκράτης Γκιόλιας και Μάνος Κακλαμάνος.

Στη εκπομπή τους επανέφεραν τη λάσπη ότι η «Τυποεκδοτική» δήθεν δεν απήργησε, προκαλώντας την τηλεφωνική παρέμβαση του Παναγιώτη Μεντρέκα, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ. Το στέλεχος του Κόμματος επανέλαβε το αυτονόητο. Οτι δηλαδή, την Τετάρτη 10 Φλεβάρη, οι εργαζόμενοι στην «Τυποεκδοτική» συμμετείχαν στην απεργία, με απόφαση της κλαδικής ταξικής τους Ομοσπονδίας και κατά συνέπεια δεν τυπώθηκε καμία εφημερίδα εκείνη τη μέρα.

Επιβεβαιώνοντας τον άθλιο ρόλο τους, οι δυο «δημοσιογράφοι» προσπάθησαν στον αέρα να διαστρεβλώσουν τα όσα είπε το στέλεχος του ΚΚΕ. Επιπλέον, προσθέτοντας το ψέμα πάνω στο ψέμα, έκαναν πως δεν άκουσαν τη ρητή διάψευση εκ μέρους του Κόμματος και συνέχισαν απτόητοι και στρατευμένοι το συκοφαντικό τους έργο, αφήνοντας εκ νέου υπαινιγμούς ότι το ΚΚΕ «λέει ψέματα» και πως τη μέρα της απεργίας «τυπώθηκαν αθλητικές εφημερίδες».

Να σημειωθεί ότι - καθόλου τυχαία - τα συγκεκριμένα άθλια αναμασήματα αναπαράχθηκαν με υποδειγματική ταχύτητα και στο διαδίκτυο, επιβεβαιώνοντας ότι η προσπάθεια να χτυπηθεί με αθλιότητες το Κόμμα είναι ενιαία. Σε μια περίοδο μάλιστα που η κυβέρνηση, το κεφάλαιο, τα κόμματά του και τα πρόθυμα ΜΜΕ των μεγαλοεργοδοτών, προσπαθούν να βάλουν το λαό στη γωνία, να τρομοκρατήσουν και να αποτρέψουν ριζοσπαστικές κινητοποιήσεις ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα.

Η απάντηση της «Τυποεκδοτικής»

Αμεση ήταν η απάντηση και της «Τυποεκδοτικής» στην αθλιότητα του ραδιοσταθμού. Με έγγραφη διαμαρτυρία που απέστειλε στον διευθυντή του ρ/σ «ΘΕΜΑ 9,89» Σ. Γκιόλια σημειώνει:

«Ισχυριστήκατε επανειλημμένα στην εκπομπή σας ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ λειτούργησε την ημέρα της απεργίας, συνδέοντας αυτό τον ισχυρισμό σας με περίεργα πολιτικά σχόλια. Δε γνωρίζουμε το λόγο για τον οποίο προχωρήσατε σε αυτή την παραπληροφόρηση των ακροατών σας.

Σας ενημερώνουμε ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ δεν προχώρησε σε καμία εκτύπωση κανενός εντύπου την Τετάρτη 10-02-2010 από ώρα 00.00 έως 24.00, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων της στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.

Αυτό μπορούσατε με μια απλή δημοσιογραφική έρευνα να το διαπιστώσετε.

Απαιτούμε άμεσα επανόρθωση».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίστηκαν τα «κενά μνήμης» και τα αλληλοκαρφώματα(2019-07-24 00:00:00.0)
Δύο εκδόσεις γι' αυτό το Σαββατοκύριακο(2018-09-22 00:00:00.0)
Πήραν απάντηση οι αθλιότητες Σκουρλέτη(2017-12-20 00:00:00.0)
Αισχροί προπαγανδιστές(2016-12-09 00:00:00.0)
Τα «γεμάτα βιβλιάρια» των αγροτών!(2008-12-02 00:00:00.0)
Επιχειρούν να εμπλέξουν το ΚΚΕ στη διαπλοκολογία(2000-11-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ