Σάββατο 13 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Στους αγώνες τιμάμε τη μνήμη του

Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας για το θάνατο του Δ. Χαρού

Σε ανακοίνωση για το θάνατο του Δημήτρη Χαρού, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας, θρηνεί για τον πρόωρο θάνατο του στελέχους του και άξιου αγωνιστή του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος Δημήτρη Χαρού. Εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Ο συναγωνιστής μας Δημήτρης τίμησε την τάξη του, την εργατική τάξη, πρωτοστατώντας σε όλους τους αγώνες, σε όλες τις κινητοποιήσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος και αναπτύσσοντας αξιόλογη συνδικαλιστική δράση από τη θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ενωσης Λιθογράφων και του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου.

Με τη στάση και τη δράση του για τα καθημερινά προβλήματα, στην προοπτική μιας δίκαιης κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, υπηρέτησε επάξια τις αξίες, τα οράματα και τα ιδανικά της εργατικής τάξης. Σήμερα φεύγει σε μια στιγμή κρίσιμη για τα δίκια της τάξης του. Σε μια στιγμή που το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, κεφαλαίου, Ευρωπαϊκής Ενωσης, κομμάτων του ευρωμονόδρομου και άλλων παραγόντων εξαπολύουν μια πρωτοφανή επίθεση σε όλους τους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα. Σε μια στιγμή που η απουσία του δημιουργεί δυσαναπλήρωτο κενό στο μέτωπο της εργατικής λαϊκής αντεπίθεσής μας.

Εχοντας συναίσθηση και πλήρη επίγνωση της όλης κατάστασης και της δικής του επιθυμίας, θα τιμάμε τον συναγωνιστή μας Δημήτρη, στρατευόμενοι όλο και περισσότεροι στην υπόθεση για την οποία έζησε. Θα τον τιμάμε με ταξικούς δυναμικούς αγώνες για να γίνει πράξη το σύνθημά μας "Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη", που και ο ίδιος ο συναγωνιστής μας Δημήτρης βροντοφώναζε στα συλλαλητήρια και στις πορείες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ