Τρίτη 26 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«OLYMPUS PLAZA»
Μεθοδεύει εκ περιτροπής εργασία

Την επιβολή της εκ περιτροπής εργασίας για τους περίπου 100 εργαζόμενους που απασχολεί στα δύο συγκροτήματα που λειτουργεί εκατέρωθεν της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνας στο ύψος του Κορινού Πιερίας, μεθοδεύει η εργοδοσία της Olympus Plaza, (αλυσίδα Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών). Ως πρόσχημα γι' αυτή την απόφαση προβάλλει τη διακοπή της κυκλοφορίας από τα Τέμπη και τη μείωση των πελατών της. Μέχρι πρόσφατα, η εταιρεία διαφημίζοντας την ανάπτυξή της ανακοίνωνε ότι ο συνολικός ετήσιος αριθμός πελατών στους συγκεκριμένους σταθμούς ξεπερνάει τα 3.000.000, με συνεχώς αυξητικές τάσεις.

Σήμερα, καλεί τους εργαζόμενους να πληρώσουν για την όποια μείωση των κερδών της, εκβιάζοντάς τους να αποδεχθούν την εκ περιτροπής εργασία για λίγες ημέρες τη βδομάδα, με αντίστοιχη μείωση των μισθών τους. Μάλιστα, η εργοδοσία όρισε και την τριμελή επιτροπή που θα εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στις διαπραγματεύσεις μαζί της.

Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας «η Πρωτοπορία» καλεί τους εργαζόμενους να μην αποδεχθούν καμιά ανατροπή, ενώ σήμερα θα πραγματοποιήσει παρέμβαση στην Επιθεώρηση Εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ