Τρίτη 25 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Δεν εξισώνεται το φως με το σκοτάδι

Καταγγελία για τη βέβηλη προσπάθεια του ιμπεριαλιστικού «Συνδικάτου» να ταυτίσει το φασισμό με τον κομμουνισμό

«Οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) καταδικάζουν "μετά βδελυγμίας" τη βέβηλη - ανίερη προσπάθεια του ιμπεριαλιστικού "Ευρωπαϊκού Συνδικάτου του εγκλήματος" να "εξισώσει" το Ναζισμό - Φασισμό και τα εγκλήματα του χιτλεροφασισμού με το σοσιαλισμό που έσωσε την ανθρωπότητα από τη φασιστική πανούκλα. Το ΔΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλεί όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης, ολόκληρο τον ελληνικό λαό, να γυρίσουν την πλάτη στους διαστρεβλωτές και παραχαράκτες της Ιστορίας, να συμπαραταχθούν στην προσπάθεια του ΚΚΕ να αποκαλύψει και να ματαιώσει τα καταχθόνια σχέδια της ευρωπαϊκής και ντόπιας άρχουσας τάξης για διαιώνιση του διεφθαρμένου συστήματός της, και να ανοίξουμε όλοι μαζί ένα δρόμο ελπίδας και προοπτικής για την πατρίδα μας και για τον "πάντοτε ευκολόπιστο και πάντα προδομένο" ελληνικό λαό».

Τα παραπάνω αναφέρονται σε κάλεσμα της Κεντρικής Διοίκησης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ «για Αντίσταση στην αντικομμουνιστική υστερία». Στο σχετικό κάλεσμα σημειώνεται μεταξύ άλλων:

«Με οργή και αγανάκτηση οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) παρακολουθούν τον τελευταίο καιρό τη βέβηλη και πέρα από κάθε ηθικό φραγμό προσπάθεια του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού και, ιδιαίτερα, των ιθυνόντων του ευρωπαϊκού αντικομμουνιστικού "Συνδικάτου του εγκλήματος" (μηδέ των Ελλήνων ιθυνόντων εξαιρουμένων) που, με διάφορα κατάπτυστα "μνημόνια" και ψηφίσματα, επιχειρούν να διαστρεβλώσουν την Ιστορία και να αμαυρώσουν τη μνήμη εκατομμυρίων αγωνιστών - θυμάτων του Ναζισμού που έδωσαν τη ζωή τους για να αποτρέψουν τον κίνδυνο επιστροφής της ανθρωπότητας σε έναν ακόμα πιο μαύρο και πιο σκοτεινό Μεσαίωνα.

Συγκρίνουν και προσπαθούν να "εξομοιώσουν" την κομμουνιστική ιδεολογία και τη βαρβαρότητα του ναζισμού!! Ομως δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να αποκαλύπτουν οι ίδιοι το δικό τους αποκρουστικό, ιμπεριαλιστικό πρόσωπο. Καθώς προσπαθούν να εξισώσουν τα ανθρωπόμορφα κτήνη των Νταχάου και των Αουσβιτς με τους αθάνατους Ηρωες του Στάλινγκραντ και του Κουρσκ. Να εξομοιώσουν το σκοτάδι της φασιστικής θηριωδίας με το φως και την αίγλη των αγωνιστών που, με πρωτοπόρους, πάντα, τους κομμουνιστές, αγωνίστηκαν για τη λευτεριά και την εθνική ανεξαρτησία των λαών όλης της Γης.

Το ΔΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ως μέλος της FIR (Διεθνής Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων), καλεί, επίσης, τη Γραμματεία της Ομοσπονδίας να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι σε αυτήν την ανέντιμη και ανήθικη προσπάθεια παραχάραξης της Ιστορίας εκ μέρους του διεθνούς ιμπεριαλισμού και να καταδικάσει απερίφραστα την απόπειρα εξίσωσης της κομμουνιστικής ιδεολογίας με την ιδεολογία και τις φρικαλεότητες του Ναζισμού - Φασισμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ