Σάββατο 27 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βρήκε το ταίρι του...

Μια ακόμα χυδαία αντικομμουνιστική επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλος, αυτή τη φορά από το διαδίκτυο και το κανάλι ΝJOY TV. Σε συνεντευξη στο δημοσιογράφο Νίκο Ζαχαριάδη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ισχυρίστηκε ότι «εχθροί της δημοκρατίας» είναι «τα ολοκληρωτικά κόμματα», το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ. Οπως είπε, «το ένα πρεσβεύει τον κόκκινο φασισμό, δηλαδή τη δικτατορία του προλεταριάτου, το άλλο τη δικτατορία ενός κόμματος που πρεσβεύει το έθνος».

Στην υπόλοιπη συνέντευξή του, ανάμεσα σε άλλα και απαντώντας σε ερώτηση για την υπόθεση Τσουκάτου, υποστήριξε ότι «μαύρο χρήμα» είναι αυτό που προέρχεται από παράνομες δραστηριότητες, αθωώνοντας επί της ουσίας την ομολογία Τσουκάτου ότι παρέδωσε 1 εκατομμύριο μάρκα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη διάρκεια αυτής της απάντησης και λέγοντας ότι τα κόμματα μπορούν να δέχονται χρήματα, ως ενίσχυση, απ' τους πολίτες επανήλθε στα οικονομικά του ΚΚΕ, το οποίο - όπως είπε - «διεκδικεί ενδόξως την έλλειψη κάθε ελέγχου στα οικονομικά των κομμάτων, ισχυριζόμενο ότι δε θέλει να δώσει τα εκατομμύρια μέλη τα οποία δίνουν τον οβολό τους».

Το παραλήρημα Πάγκαλου συνέδραμε ο δημοσιογράφος, ο οποίος είπε: «Ε, εντάξει, το ΚΚΕ έχει και έναν Στάλιν πίσω του»! Μετά και από αυτή τη συνέντευξη, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να παινεύεται πως βρήκε έναν ακόμα «κατάλληλο» ιμάντα της αντιΚΚΕ λάσπης του για να κάνει ντουέτο με το βουλευτή του...


Μ.Χ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ