Παρασκευή 29 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
«Πυροβολήστε» αυτούς που «πυροβολούν» τα δικαιώματά σας

Περιοδεία της Χριστίνας Παναγιωτακοπούλου, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιας ευρωβουλευτή, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

«Δείτε την ψήφο σας σαν όπλο και πυροβολήστε αυτούς που πυροβολούν τα δικαιώματά σας». Με αυτά τα λόγια η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, κάλεσε τους φοιτητές, στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το πρωί στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, να μην επιλέξουν την αποχή και να τιμωρήσουν με την ψήφο τους όλους εκείνους που «θέλουν να σας στείλουν στην παραλία».

Αφού επισήμανε πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ φοβούνται μήπως μέσα από την κάλπη εκφραστεί η διαμαρτυρία, τόνισε πως ο καλύτερος τρόπος διαμαρτυρίας είναι να στηρίξουν το ΚΚΕ. Να προβληματιστούν για όλα όσα ζουν, για τις εργασιακές σχέσεις που τους περιμένουν στην αγορά εργασίας, την αβεβαιότητα του μέλλοντός τους, τα δικαιώματά τους που καταργούνται. «Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη, τόνισε, που λέμε στους νέους ανθρώπους πως μπορούμε να ζήσουμε με δικαιώματα, ενώ οι άλλοι σας λένε μόνο για ευκαιρίες. Ευκαιρίες στη μόρφωση, στην απασχόληση, στη ζωή», επισημαίνοντας πως «τα δικαιώματα της νεολαίας δε χωράνε στην Ευρωπαϊκή Ενωση που την δημιούργησαν οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές για τα δικά τους συμφέροντα».

Οι εκλογές, πρόσθεσε, δεν αλλάζουν τα πράγματα, μπορούν όμως να βοηθήσουν να αρχίσει κάτι να αλλάζει.

«Μπορείτε, τόνισε, με την ψήφο σας να συμβάλετε να γίνει ένα πρώτο βήμα, με ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αυτό που θα δείχνει και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τους δυο κατεβασμένους όσο γίνεται πιο χαμηλά, κι απ' την άλλη ανεβασμένο πιο ψηλά, ενισχυμένο το ΚΚΕ.

Μπορείτε με την ψήφο σας να βοηθήσετε να βγει από την κάλπη ένα διαφορετικό μήνυμα, αισιόδοξο, ελπιδοφόρο, που θα δώσει φτερά στο λαϊκό κίνημα, που θα κάνει τους πολλούς να χαμογελούν και τους λίγους να ανησυχούν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ