Πέμπτη 6 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ
Πληθώρα συγκεντρώσεων σε όλη τη χώρα

Από τη χτεσινή εκδήλωση παρουσίασης των Θέσεων της ΚΕ στην Πολυτεχνική Σχολή της Θεσσαλονίκης
Από τη χτεσινή εκδήλωση παρουσίασης των Θέσεων της ΚΕ στην Πολυτεχνική Σχολή της Θεσσαλονίκης
Εχοντας ήδη μπει σε προσυνεδριακή τροχιά μετά τη δημοσίευση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 18ο Συνέδριό του, οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα διοργανώνουν εκδηλώσεις - συζητήσεις πάνω στο κείμενο των Θέσεων, για την ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων, προβληματισμών, για την κατάθεση τυχόν ερωτημάτων, για να διευκολυνθεί εν ολίγοις η προσπάθεια για το άνοιγμα ενός δημιουργικού διαλόγου ανάμεσα στα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, συνολικά των εργαζομένων και κάθε άνθρωπο του μόχθου.

Το Σάββατο 8/11 σε εκδήλωση στο Πολιτικό Κέντρο Ευόσμου Θεσσαλονίκης, στις 8 μ.μ., τις Θέσεις της ΚΕ για το 18ο Συνέδριο θα παρουσιάσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 12/11 σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πολίχνης, στις 7.30 μ.μ., τις Θέσεις θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω συγκεντρώσεις:

Σήμερα Πέμπτη

-- Στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος της ΚΕ.

-- Στις Μοίρες Ηρακλείου, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Δ. Βρύσαλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή

-- Στη Δεσφίνα, στο Πνευματικό Κέντρο, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Ν. Αγγελόπουλος, γραμματέας της ΝΕ Φωκίδας.

-- Στην Ελάτεια Φθιώτιδας, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου. Θα μιλήσει ο Τ. Χρονάς, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

Το Σάββατο 8/11

-- Στο Ληξούρι, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Φίλιππος Ακαρέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στους Αγίους Θεοδώρους, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στην Ορεστιάδα, με ομιλητή τον Δημήτρη Κρεωνά, μέλος της ΚΕ.

Την Κυριακή 9/11

-- Στις 10.30 π.μ., στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (οδός Ιωνίας), με ομιλητή τον Θοδωρή Κούτρα, μέλος της ΚΕ.

-- Στην Αγία Παρασκευή, στις 11 π.μ., στο 2ο Γυμνάσιο (οδός Νεαπόλεως), με ομιλήτρια την Τούλα Μητσέα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στα Βριλήσσια, στις 6 μ.μ., στο ΤΥΠΕΤ, με ομιλήτρια την Τούλα Μητσέα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στο Λουτράκι, στις 11 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσει η Κ. Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, στις 5.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου). Θα μιλήσει ο Τ. Τσίγκας, μέλος της ΚΕ.

-- Στο Πόρτο Ράφτη στο «Καφέ ΟΑΣΙΣ», στις 10.30 π.μ. με ομιλητή τον Αντρέα Συλλελόγλου, μέλος της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στο Ευπάλιο Φωκίδας, στο καφενείο «Ψιμάδα», στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γ. Ιωσηφίδης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.

Τη Δευτέρα 10/11

-- Στον Υμηττό, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μέλος της ΚΕ.

-- Στη Βάρδα Ηλείας, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής.

-- Από τις ΚΟΒ Παιδείας της ΚΟΠ του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21). Θα μιλήσει ο Ν. Σοφιανός, μέλος της ΚΕ.

Την Τετάρτη 12/11

-- Στο Αλιβέρι, στο Εργατικό Κέντρο, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Λ. Χατζηπαυλίδης, μέλος της ΚΕ.

-- Στη Νέα Πεντέλη, στο ΚΑΠΗ (Π. Πατρών Γερμανού 7) στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Βασίλης Δημόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

Την Κυριακή 16/11

-- Στο Γαλάτσι, στις 11 π.μ., στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου, με ομιλήτρια την Τούλα Μητσέα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

Την Τετάρτη 19/11

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Μπραχάμι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, με ομιλητή τον Γιάννη Μερεντίτη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

Την Κυριακή 23/11

-- Στις 10.30 π.μ. στου Ζωγράφου στον κινηματογράφο «ΑΛΕΚΑ» (πλ. Γαρδένιας). Θα μιλήσει ο Θ. Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.

Την Παρασκευή 28/11

-- Στο Δομοκό, στην ταβέρνα «Μάτι», στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κ. Μπασδέκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ