Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Την Κυριακή ο γιορτασμός στο Γοργοπόταμο

Την Κυριακή 7 Δεκέμβρη και ώρα 11.30 το πρωί θα γιορταστεί η επέτειος της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, με εκδήλωση που οργανώνουν, στο Γοργοπόταμο, η Κεντρική Διοίκηση της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) και η Επιτροπή Περιοχής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα χαιρετίσει εκπρόσωπος της Κεντρικής Διοίκησης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Καλούνται τα κατά τόπους παραρτήματα, ιδιαίτερα τα παραρτήματα Αττικής της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, να οργανώσουν τη μετακίνηση και συμμετοχή των αγωνιστών, φίλων και απογόνων της Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

  • Το παράρτημα Πειραιά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ βάζει πούλμαν για την εκδήλωση που θα αναχωρήσει, την Κυριακή, στις 7.30 το πρωί, από την Αγία Τριάδα Πειραιά. (Πληροφορίες - συμμετοχή: τηλ.: 210.4124.696 (πρωί), 210.4535.016 (απόγευμα).
  • Το ΔΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Αγρινίου συμμετέχει στην εκδήλωση στο Γοργοπόταμο, την Κυριακή 7 Δεκέμβρη 2014. Λεωφορείο θα αναχωρήσει την ίδια μέρα το πρωί, ώρα 6:00 π.μ., μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Θα κάνει στάση στις 6:15 π.μ. μπροστά από τον παλιό σταθμό του τρένου, μπροστά στα σχολεία στις καπναποθήκες ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ