Κυριακή 11 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ

Επισμηναγός ε.α.

Ημουν ένας από τους πολλούς απλούς καθημερινούς αγωνιστές της διαφύλαξης και της προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων αυτής της χώρας. Ενας απλός αγωνιστής, ένας ένστολος εργάτης, ελπίζοντας μέσα από την προσφορά μου να δω καλύτερες μέρες για μένα και για όλους τους ανθρώπους του μόχθου. Να δω μια Ελλάδα λεύτερη, με δικαιοσύνη, ισότητα και ευημερία.

Μας είπαν το ΝΑΤΟ θα μας προστάτευε από τους εχθρούς μας. Μας είπαν η ΕΕ θα μας έφερνε καλύτερες μέρες.

Ομως, όλα διαψεύστηκαν πολύ γρήγορα. Αυτοί που θα μας έφερναν την ειρήνη, μας έφεραν τη χούντα και τον πόλεμο.

Η Κύπρος διχοτομήθηκε με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών ιμπεριαλιστών. Ιμια, Καστελόριζο. Γκρίζες ζώνες απλώνονται παντού πάνω από την πατρίδα μας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά μας φόρτωσαν μια οικονομική κρίση που μόνο τα φτωχά λαϊκά στρώματα δεν ευθύνονται γι' αυτήν.

Η ΕΕ αντί για ευημερία μας έφερε εξαθλίωση, ανεργία, αυτοκτονίες, νέο ξενιτεμό για τα παιδιά μας και δάκρυα στα γερόντια μας.

Η ευημερία ήρθε αλλά μόνο για την ντόπια και ξένη πλουτοκρατία.

Τα στελέχη των Ε.Δ. μαζί με τα φτωχά λαϊκά στρώματα απαξιώνονται όλο και περισσότερο και μόνο με θυσίες και αυταπάρνηση εκπληρώνουν το καθήκον τους στην πατρίδα, ενώ την ίδια στιγμή πίσω από κλειστές πόρτες υπουργοί παζαρεύουν τα αργύρια της εξαγοράς τους.

Απέναντι σ' όλα αυτά το ΚΚΕ είναι το μόνο γνήσιο, πατριωτικό κόμμα που ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Στηρίζω το ΚΚΕ γιατί στήριξε καθαρά και αγωνιστικά την αντίθεσή του απέναντι στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που αταλάντευτα στήριξε και αγωνίστηκε να μη συμμετέχει η χώρα μας σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Γιατί είναι το μόνο κόμμα που γεννά ελπίδα και αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς.

Γιατί είναι το μόνο κόμμα που παλεύει καθημερινά να βάλει φραγμό στα αντιλαϊκά μέτρα και μάχεται με συνέπεια και συνέχεια για να ανοίξει ο δρόμος προς τη λαϊκή κυριαρχία, με το λαό στην εξουσία κι όχι στη γωνία.

Το στηρίζω γιατί είναι το μοναδικό κόμμα που αγωνίζεται για ειρήνη, ανεξαρτησία, ελευθερία, δουλειά, αξιοπρέπεια.

Τα κριτήριά μας μπροστά στην κάλπη στις επικείμενες εκλογές, τα κριτήρια των λαϊκών στρωμάτων, είναι να αξιοποιήσουν για δικό τους όφελος την ευκαιρία των εκλογών και να στηρίξουν το ΚΚΕ ώστε να βγει πιο ισχυρό στις δημοτικές, όσο και στις ευρωεκλογές. Να ακουστεί όσο πιο δυνατά μπορούμε η φωνή της αντίθεσής μας ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ