Παρασκευή 18 Απρίλη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πρόγραμμα δράσης για την 1η Μάη

Συνδικάτα και Εργατικά Κέντρα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν στην απεργία και τις συγκεντρώσεις

Εκδηλώσεις σε χώρους δουλειάς και άλλες δραστηριότητες αποφασίζουν τα συνδικάτα, οι κλαδικές και τοπικές γραμματείες του ΠΑΜΕ, οργανώνοντας την απεργία της Πρωτομαγιάς. Στόχος είναι να αναδειχτεί το ταξικό περιεχόμενο της 1ης Μάη, περισσότεροι εργαζόμενοι να συσπειρωθούν στα συνδικάτα και στο ΠΑΜΕ, η απεργία και οι απεργιακές συγκεντρώσεις να δώσουν νέα δυναμική στην ανασύνταξη του κινήματος.

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη, στις 10.30 π.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου. Κάλεσμα στην απεργία και στη συγκέντρωση που διοργανώνει στο άγαλμα Μεταλλωρύχων στις 10 π.μ. απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου. Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ διοργανώνει απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας και το ΕΚ Ζακύνθου στις 10.30 π.μ. στο παλιό Εργατικό Κέντρο.

Στη Λάρισα, η απεργιακή συγκέντρωση που καλεί το Εργατικό Κέντρο θα γίνει στις 10 π.μ., στην κεντρική πλατεία. Το ΕΚΛ αποφάσισε να κηρύξει 1 ώρα στάση εργασίας για το διήμερο Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Απρίλη, για να γίνουν εκδηλώσεις σε εργασιακούς χώρους με ομιλία, προβολή DVD, έκθεση φωτογραφίας. Επίσης, θα οργανώσει δύο πολιτιστικές εκδηλώσεις, το Σάββατο 26/4, στις 8 μ.μ. στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης και την Τρίτη 29/4, στις 8 μ.μ., στο ΕΚΛ.

Εκδήλωση για την απεργία της Πρωτομαγιάς οργανώνουν την Πέμπτη 24/4 τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ / ΝΑΤ και η Επιτροπή Ανεργων Ναυτεργατών, στις 10.30 π.μ. στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ