Τρίτη 8 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανταγωνισμοί στην κεντροαριστερά

Τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ υπερασπίστηκε με σθένος ο Φ. Κουβέλης, μιλώντας το Σαββατοκύριακο στην συνεδρίαση της ΚΠΕ της ΔΗΜΑΡ, όπου επικυρώθηκε και ανακοινώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Σε συνέντευξή του στη «Real News», ο Φ. Κουβέλης εκτίμησε ότι δεν μπορεί «από την παρούσα Βουλή να συγκεντρωθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία των 180 ψήφων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

Για την Ελιά, τον ανταγωνιστικό «πόλο» στο χώρο της κεντροαριστεράς, είπε ότι «υπακούει στην αντίληψη μιας διαχειριστικής κεντροαριστεράς», ενώ επέκρινε το «Ποτάμι», ότι «πρόκειται για ένα σκόπιμα ασαφή πολυσυλλεκτικό σχηματισμό, για ένα κομματικό νεφέλωμα, το οποίο φιλοδοξεί να ψαρέψει στην κοίτη ενός ποταμού όπου κυριαρχεί η σύγχυση». Στο ευρωψηφοδέλτιο που ενέκρινε ομόφωνα η ΚΠΕ της ΔΗΜΑΡ, συμπεριλαμβάνονται στελέχη της εσωκομματικής μειοψηφίας, όπως οι Γ. Γεωργάτος και Α. Παπαδόπουλος.

  • Τους πρώτους 22 υποψηφίους για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε ο πολιτικός σχηματισμός «Το Ποτάμι». Ανάμεσά τους είναι και ο Μίλτος Κύρκος, γιος του Λεωνίδα Κύρκου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ